Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφθηκε ο Κ. Φλώρος – «Ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα» λέει ο πατέρας του

Τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο συνόδευσε ο αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς βρέθηκαν στην Αρκαδία για να επισκεφθούν την οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του Phantom στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας.

propoli

Εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ενώ συνομίλησαν και με τον πατέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες της ΕΡΤ:

geetha_phantom2
floros_1

«Ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα»

Για τον 29χρονο μίλησε ο πατέρας του στο Mega και την εκπομπή Live News, λέγοντας αρχικά πως «για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα».

«Δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος» πρόσθεσε.

«Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε» πρόσθεσε ο πατέρας του αδικοχαμένου νέου, τονίζοντας: «Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε τε χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω».

Δείτε επίσης: Η υπόθεση της 19χρονης Άρτεμις πέρασε πλέον στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών

Loading