Βρέθηκαν ελάχιστο χρόνο χωρίς επίβλεψη στο εμβολιαστικό κέντρο και εξέδωσαν τα πιστοποιητικά
Πιστοποιητικά εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν εμβολιαστεί έβγαλαν δύο ειδικευόμενοι γιατροί του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο της Κρήτης σε μία προσπάθειά τους να αποφύγουν την αναστολή εργασίας ως ανεμβολίαστοι.
Όπως προέκυψε, οι δύο ειδικευόμενοι γιατροί, τον περασμένο Ιούλιο, εκμεταλλευόμενοι τον ελάχιστο χρόνο που έμειναν μόνοι τους στο εμβολιαστικό κέντρο πραγματοποίησαν εικονικό εμβολιασμό ο ένας στον άλλο για να αποκτήσουν τα σχετικά πιστοποιητικά εμβολιασμού, τα οποία ως υγειονομικοί όφειλαν να έχουν.
Μόλις έγιναν αντιληπτοί, ακολούθησε ΕΔΕ και πλέον παραπέμπονται στο πειθαρχικό της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η υπόθεση, έφτασε στην διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου μετά από καταγγελία.
Διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Οκτωβρίου και το θέμα έφτασε ενωπίον του διοικητικού συμβουλίου του νοσηλευτικού ιδρύματος. Με την σειρά του, το συμβούλιο αποφάσισε να τους θέσει σε προσωρινή αργία και να παραπέμψει το φάκελο στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της 7ης ΥΠΕ.
Δείτε επίσης: Στους δρόμους οι παραγωγοί λαϊκών αγορών: Πανελλαδική απεργία και συλλαλητήριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Ζωντανή μετάδοση: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει την αντίδραση της Λίνας Μενδώνη για την Αρχαία Αγορά του Άργους
- Glam στις αστερισμούς: Η πρώτη γυναικεία αποστολή της Blue Origin στο Διάστημα
- Eurostat: Ποιες χώρες της ΕΕ καταγράφουν τις περισσότερες κενές θέσεις εργασίας
- Νεκρός οδηγός ταξί στο Χαλάνδρι
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr