Το μήνυμα του 26χρονου που τραυματίστηκε σοβαρά στα Θεοφάνια του 2021 – «Δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα»

Τρία χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε ο Γιάννης Δαμιανός στέλνει το δικό του μήνυμα.

Το ατύχημα στην Εύβοια, στα Θεοφάνια του 2021, καθήλωσε τον νεαρό σε αναπηρικό καροτσάκι. Τρία χρόνια μετά στέλνει μήνυμα από διαδικτυακό του λογαριασμό…

propoli

Το ατύχημα στα Θεοφάνια του 2021 συντάραξε την Εύβοια και ολόκληρη τη χώρα όταν ο Γιάννης Δαμιανός κατά τη βουτιά του στη θάλασσα για να πιάσει τον σταυρό την ημέρα των Θεοφανίων τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα.

Τρία χρόνια μετά, ο Γιάννης που έμαθε να αγωνίζεται και να μην τα παρατάει ποτέ, επανέρχεται και στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα στο διαδίκτυο. «Δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος, τα φέρνει μόνο μια στιγμή», τονίζει στο μήνυμά του.

Ειδικότερα, δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες στο Facebook γράφει πως:

«Και περνούν τα χρόνια με όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αναμνήσεις και συνθήκες. Μεγαλώνοντας αυτό που με διδάσκει η ζωή είναι η πείρα να γνωρίζω ανθρώπους και να μαθαίνω το σκοπό τούς, όπως και να μου υπενθυμίζει πως μόνο η οικογένεια σε αγαπάει και σε σέβεται όπως και εσύ!

Για αυτό δώστε μια αγκαλιά στα δικά σας άτομα γιατί όσα δεν φέρνει ο χρόνος όλος τα φέρνει μόνο μία στιγμή! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Καλή χρονιά με υγεία και λιγότερο πόνο στις ψυχές όλων!».

Δείτε επίσης: Αγία Παρασκευή: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 13χρονο – Τον χτύπησαν και τον άφησαν ξυπόλητο ενώ τραβούσαν βίντεο

Loading