ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα στη Μύκονο και σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του

Όπως ανακοίνωσε η αδερφή του εκλιπόντα και βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού το τελευταίο αντίο θα δοθεί σήμερα σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με το Star, η 35χρονη σύζυγος του που νοσηλεύεται τραυματισμένη ενημερώθηκε για τον θάνατο του. Ωστόσο, οι γιατροί απαγόρεψαν λόγω της κατάστασης της υγείας της να παραστεί στην κηδεία παρά την επιθυμία της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ. Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού