Βάνα Μπάρμπα για Αλέξη Γεωργούλη: Είχα ακούσει ότι θα «σκάσει» κομμάτι για κάποιον που κακοποιεί γυναίκες

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και την υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού για την οποία κατηγορείται μίλησε, σήμερα (24.04.2023) η Βάνα Μπάρμπα.

«Είχα ακούσει ότι θα σκάσει κομμάτι για κάποιον πολύ γνωστό ο οποίος κακοποιεί γυναίκες» είπε η Βάνα Μπάρμπα που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και ρωτήθηκε για τον Αλέξη Γεωργούλη και την υπόθεση που έχει σοκάρει τους πάντες.

propoli

«Δεν είχα ποτέ σχέσεις, δεν τον γνώριζα, ήταν ένα συμπαθητικό παιδί, τον είχα γνωρίσει πριν πάρα πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα, σημειώνοντας πως η υπόθεση της προκαλεί «βαθιά απογοήτευση, μία στενοχώρια γιατί πρώτα απ’ όλα ντροπιάζεται η πατρίδα μας και από το θέμα της κυρίας Καϊλή που ήταν τραγικό. Δεν μπορεί οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό και ειδικά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο να είμαστε αναξιόπιστοι. Αισθάνομαι ντροπή».

Για τον Αλέξη Γεωργούλη τόνισε πως «δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τι έγινε και τι δεν έγινε. Απλώς θα πω ότι είναι πολύ δυσάρεστο για άλλη μία φορά, αν κάτι έχει συμβεί, γιατί προέρχεται πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών και αυτό είναι τρομακτικά δυσάρεστο. Δεν ξέρω αν είναι τα εξιλαστήρια θύματα, να πω ότι είμαι πάντα με τις γυναίκες (…)

Παρά ταύτα αν και εφόσον τα πράγματα είναι έτσι, δεν ξέρω τι να πω. Να χρησιμοποιείται κάτι για πολιτικούς λόγους; Εγώ δεν θέλω να πω πολλά, γιατί δεν γνωρίζω, αν όντως υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αν όντως γίνεται τέτοιο μπάχαλο, ένας εξευτελισμός των αξιών και τι μηνύματα περνάμε μηνύματα στα νέα παιδιά, πώς να μην απαξιώσουν την ελληνική πολιτική;».

«Ο Γεωργούλης, αν όντως το έχει κάνει, αυτό θα φανεί. Όμως, το ότι ακουγόμαστε στο ευρωκοινοβούλιο ότι οι Έλληνες είμαστε αναξιόπιστοι, είναι τρομερό. Ακούγεται και τρίτο (σ.σ. περιστατικό με Έλληνα ευρωβουλευτή), πάλι με αναγνωρίσιμο ευρωβουλευτή. Ακούγονται και πολλά.

Και αυτό με τον Γεωργούλη, το είχαμε ακούσει. Εγώ είχα ακούσει σε συζήτηση ότι θα “σκάσει” κομμάτι με έναν άνθρωπο, ο όποιος είναι πάρα πολύ γνωστός, ο οποίος έχει κακοποιήσει γυναίκες και λέω αποκλείεται».

Οι Άγριες Μέλισσες

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στην πρόταση που είχε δεχθεί να παίξει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες.

«Ίσως είμαι εγκλωβισμένη στην εικόνα μου. Θα ήθελα να βγαίναμε, όπως τα παλιά σίριαλ. Δεν νομίζω ότι πολλούς συναδέλφους μου τους τιμά η τηλεόραση, έτσι όπως τους δείχνει, παρόλο που έχουμε τις καλύτερες σειρές by far τα τελευταία τρία χρόνια. Έχω μεγαλώσει.

Δεν αισθάνομαι την σιγουριά της τότε. Δεν μου πρότειναν έναν ρόλο ιδιαίτερο. Δεν μπορεί να παίζω στα 55 μου μια γυναίκα μοιραία.

Τι μοιραία ρε φίλε; Εντάξει, υπήρξα ναι, αλλά τι θέλεις να κάνω τώρα; Να χωρίζει ο κόσμος;» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα.

“Φυσικά και θα έκανα την μάνα και μια γυναίκα που θα φορούσε ένα τσεμπέρι και να ήμουν Ελληνίδα δυναμική. Δεν θέλουν. Υπήρξε (σ.σ. πρόταση για τον ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες).

Η Κατερίνα Διδασκάλου ήταν εξαιρετική. Δεν νομίζω ότι θα έφτανα την Κατερίνα. Ο ηθοποιός πρέπει να υπάρχει συνέχεια, εγώ λείπω 8 χρόνια. Δεν μπορώ να μπω αμέσως στην τηλεόραση” πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα.

Δείτε επίσης: Αλ. Γεωργούλης: Ο κολλητός του ευρωβουλευτή μιλά για την καταγγελία της Ελ. Χρονοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading