Βέροια: Ξέσπασε ο πατέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό – «Δεν με άφηναν να το αναγνωρίσω»

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η υπόθεση της δολοφονίας ενός βρέφους 11 μηνών από την ίδια του τη μητέρα στην Ημαθία και πιο συγκεκριμένα στον Αλιάκμονα όπου η Αστυνομία το βρήκε νεκρό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πατέρας ενημερώθηκε για το συμβάν από τις Αρχές με τους αστυνομικούς να του λένε ότι η 29χρονη ομολόγησε την πράξη της και συνελήφθη. Οι δυο τους δεν είχαν παντρευτεί και η σχέση τους είχε αρκετά προβλήματα.

propoli

«Δεν γνωρίζω τι ακριβώς έγινε. Εγώ μόνο πάλευα για το μωρό. Ήθελα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για αυτό το μωρό. Πάλευα για να αναγνωρίσω αυτό το παιδί, ήθελα να πάω να το κάνω αλλά δεν πρόλαβα. Ήθελα να κινηθώ και νομικά γιατί υπήρχε μία άρνηση από την μητέρα του και από την οικογένεια της. Δεν με άφηναν να το αναγνωρίσω», είπε στο newsit.

«Την έψαχναν αυτές τις μέρες και εγώ το έμαθα από την αστυνομία που με κάλεσαν για να με ενημερώσουν. Εκεί τα έμαθα όλα, δεν είχα καμία γνώση του τι γινόταν. Μακάρι να γνώριζα. Το δικό μου θέμα ήταν να ήταν υγιές το μωρό. Τελευταία φορά το είδα στις 2 Δεκεμβρίου που πήγα να το πάρω να το πάω στον παιδίατρο και αυτή μου είπε να φύγω, δεν με άφησε», ανέφερε στη συνέχεια.

Η μητέρα θα βρεθεί στον εισαγγελέα

Η 29χρονη αναμένεται να περάσει και την πόρτα του εισαγγελέα για την πράξη της. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς πήρε το κοριτσάκι και έφυγε, και την επόμενη μέρα γύρισε χωρίς αυτό. Οι γονείς της άρχισαν να τη ρωτούν που είναι το μωρό, εκείνη δεν απαντούσε ξεκάθαρα κι έτσι ενημέρωσαν τις Αρχές για το συμβάν.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάουσας, όπου θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.

Η 29χρονη μητέρα ανέφερε ότι ο λόγος που σκότωσε το κοριτσάκι ήταν επειδή ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα του! Αρχικά η γυναίκα έδωσε αρκετά σημεία στους αστυνομικούς στο πλαίσιο της έρευνάς τους, αλλά στη συνέχεια τους είπε «θα το βρείτε στο ποτάμι» κι έτσι κατάλαβαν ότι μιλάει για τον Αλιάκμονα.

Δείτε επίσης: Βέροια: Ασφυκτικό θάνατο του βρέφους έδειξε η νεκροψία

Loading