Βίαιη διακοπή κύησης στη Ζάκυνθο: Τι λένε οι δικηγόροι της 19χρονης και του φερόμενου ως θύτη


Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε την Τρίτη στο νησί της Ζακύνθου, όταν ένας 27χρονος διέκοψε βιαίως την κύηση της συντρόφου του.

Η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας από τη Ζάκυνθο που κατηγόρησε τον σύντροφό της πως με τη βία διέκοψε την κύησή της, και Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του κατηγορούμενου μίλησαν στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

propoli

Αρχικά, ο νεαρός άνδρας πήγε στο σπίτι της 19χρονης φίλης του, η οποία βρισκόταν περίπου στον 2ο μήνα κύησης. Ο νεαρός, στη συνέχεια πήρε τη σύντροφό του στο δικό του σπίτι, όπου την έδεσε, την ξυλοκόπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη.

Ωστόσο, η πλευρά του 27χρονου συντρόφου αρνείται πως εκείνος έδωσε τα χάπια στην κοπέλα αλλά λένε πως αυτό το έκανε η γιαγιά και η μητέρα της.

Στο LIVE NEWS μίλησε Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας.

«Η κάθε πλευρά θα υποστηρίξει τα δικά της. Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι πως σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνόδευσε τη φίλη του, την οποία αγαπούσε, στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώνει πως η κύηση έχει διακοπεί, λέει ο ίδιος πως είχε προσανατολιστεί στο περιβάλλον της κοπέλας. Και μάλιστα αναφέρονται στη γιαγιά. Τρεις μέρες μετά, έχει χάσει το μωρό του, και δεν έχει κάνει καμία νομική ενέργεια. Η κοπέλα δεν ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κατηγορήσει κάποιον. Ο άνθρωπος αυτός κατηγορείται και για κλοπή γιατί έκλεψε το κινητό της κοπέλας. Είναι άξιο απορίας πώς ενδιαφερόταν για εκείνη και είχε το κινητό της. Τίθεται και θέμα ποιος προμήθευσε τα χάπια. Μαζί με την κοπέλα στην γυναικολόγο είχε πάει η γιαγιά και ο σύντροφό της. Ο κατηγορούμενος οδήγησε στο αυτοκίνητο τη γιαγιά και την κοπέλα και έμεινε πίσω εκείνος. Δεν ξέρω τι συζητήθηκε. Μας κάνει εντύπωση γιατί ο κατηγορούμενος οδήγησε την κοπέλα σε μία άλλη γιατρό».


Στο LIVE NEWS μίλησε και ο Παναγιώτης Κεφαλληνός, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

«Η μήνυση είναι μία επιλογή του εκάστοτε εντολέα. Είναι θέμα υπερασπιστικής γραμμής. Εμείς θα υποβάλλουμε όλα μας τα ‘’όπλα’’ στον ανακριτή. Τη Δευτερά δεν θα πάω έτσι στον αέρα. Δεν μπορώ να δώσω στοιχεία. Πραγματικά έχω πολλά σημαντικά πράγματα να φέρω».

Δείτε επίσης: Κορινθία: «Έχω διαγνωστεί με διπολική διαταραχή» – Τι είπε ο “παλαιοχριστιανός” για τις φήμες περί αιμομιξίας

Loading