Βιασμός 12χρονης: «Έκανε ό,τι της έλεγε ο Μίχος» υποστήριξε η θεία της

Νέες δηλώσεις έκανε η θεία της 12χρονης από τον Κολωνό που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από το κύκλωμα μαστροπείας για το οποίο κατηγορείται ο Ηλίας Μίχος. Η γυναίκα υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ήταν αυτός που έμπλεξε το παιδί στη φρικιαστική υπόθεση ενώ ισχυρίστηκε πως υπάρχει μήνυμα που το αποδεικνύει.

Η θεία του παιδιού, μιλώντας στον Alpha, σημείωσε ότι οι ισχυρισμοί του Μίχου πως πριν από αυτόν το θύμα είχε γνωρίσει κάποιον άλλο άντρα ονόματι Γιώργο και αυτός την έβαλε στην ιστορία, είναι ψευδείς.

propoli

«Φυσικά και όχι. Το έχω ρωτήσει 100 φορές το παιδί. Υπάρχει το μήνυμα που αποδεικνύει τα πάντα, ότι αυτός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πείραξε το παιδί. Από την πρώτη εβδομάδα, της έδινε λεφτά», αναφέρει αρχικά η θεία της 12χρονης, είπε και σημείωσε για το αν ο ίδιος ο Μίχος ήταν αυτός που πήγαινε το κορίτσι στα ραντεβού με το αυτοκίνητό του.

«Το περίεργο είναι ότι αυτός τώρα φαίνεται ελεύθερος, ενώ στο παιδί έλεγε ότι είναι παντρεμένος και ότι έχει και ένα γιο. Τον είχε δει και τον είχε ρωτήσει “τι είναι αυτός” και είπε ο γιος του. Αυτό που μας τρελαίνει τελείως είναι ότι ψάχνουν τώρα, λέει, οι αρχές δεν του βρήκαν τίποτα…. Τι να του βρουν μετά από σαράντα μέρες; Αυτός είχε καλύψει πάρα πολύ καλά. Όταν έλεγε στο παιδί ότι “δεν μπορούν να μου κάνουν τίποτα οι δικοί σου και ό,τι και να γίνει θα σας πάρω και εσάς φυλακή”, τα είχε καλύψει όλα ο άνθρωπος. Εννοείται πως έλεγε στο παιδί τι να κάνει και “όταν πας σπίτι θα κάνεις αυτό”».

Σχετικά με τους ισχυρισμούς του Μίχου ότι ο ίδιος δεν σχετίζεται με τα υπόλοιπα ραντεβού που είχε η 12χρονη, η θεία της είπε ότι «άρα, το παιδί τα έκανε μόνο του; Πάει τώρα δηλαδή να χρεώσει ποιον; Την οικογένεια; Ποιον πάει να χρεώσει; Και αν ήταν έτσι, η οικογένεια θα πεινούσε; Θα έπαιρναν 20 και 30 ευρώ; Αυτός πήγε πάνω στο παιδί μέσω του Μίχου… που ήταν πελάτης εκεί στο super market… Μετά από τον Μίχο».

Σχετικά με το αν η ανήλικη μιλάει με τη μητέρα της είπε ότι η οικογένεια δεν έχει αρχίσει καμία δραστηριότητα και το κοριτσάκι δεν πηγαίνει καν στο σχολείο.

«Περιμένουμε ακόμα… Δώσαμε τόπο, επειδή τώρα είναι οι γιορτές, περιμένω τώρα μετά τις γιορτές να δω τι θα γίνει. Γενικώς, δεν έχει γίνει τίποτα. Ούτε για εμένα υπάρχει υποστήριξη εδώ ψυχολογική», είπε.

«Το παιδί έκανε ό,τι της έλεγε να κάνει»

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια είπε, ο Μίχος προσπαθεί να καλύψει κάποιον. «Το παιδί έκανε ό,τι της έλεγε να κάνει. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω και αυτό που βλέπω είναι ότι ο άνθρωπος αυτός κάποιον καλύπτει πολύ μεγαλύτερο από όλους αυτούς που συζητάμε τώρα. Αυτά είναι τα μικρά τα ψάρια», σημείωσε και συνέχισε λέγοντας ότι είναι σημαντικό να αποφυλακιστεί η μητέρα.

«Και αυτό που θέλουμε να ακουστεί πάρα πολύ και να πούμε εμείς τα στοιχεία που έχουμε είναι αυτό που συμβαίνει με τη μάνα. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Δεν είπαμε να βγει έξω και να πάρει τα παιδιά της και να είναι όλα μια χαρά. Να βγει έξω η γυναίκα… Να ξέρετε, τα παιδιά… Δεν μπορεί οκτώ παιδιά να την υποστηρίζουν, να κλαίνε, να είναι όλα σε άσχημη κατάσταση. Ένα από όλα θα έλεγε ότι “η μάνα μας δεν ήταν καλή”. Και δεν ισχύει αυτό που λένε, ότι όλα τα παιδιά υποστηρίζουν τις μάνες».

Η ίδια υπογράμμισε ότι το κορίτσι μιλάει με την προφυλακισμένη μητέρα του. «Φυσικά και μιλάει. Όλα παραπονιούνται και είναι όλα σε άθλια κατάσταση. Η μητέρα της, της μιλάει ξέρετε τώρα πώς, σαν να μην τρέχει τίποτα, σαν να είναι όλα εντάξει. Το παιδί μου… και ότι “σε αγαπάω, σε αγαπάμε, σε αγαπάμε”», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Συγγενείς άδειασαν το μαγαζί του Ηλία Μίχου

Loading