Ηλίας Μιχος/ φωτο αρχειου

Βιασμός 12χρονης – Λύτρας: Δύο είναι οι αστυνομικοί που εμπλέκονται

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως καθημερινά για την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Μέσα στην ημέρα, δεν αποκλείεται, να υπάρχουν ανακοινώσεις για τον τουλάχιστον έναν αστυνομικό που εμπλέκεται.

Η αποκάλυψη πως ένας νεαρός αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στη ΓΑΔΑ έχει εντοπιστεί να μιλά με το 12χρονο κορίτσι (ή όποιον χειριζόταν τον λογαριασμό του) έγινε από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο στην εκπομπή Live News. Δεν αποκλείεται, όμως, να μην είναι ο μόνος που εμπλέκεται στην υπόθεση του Κολωνού!

propoli

«Έχω πληροφορίες για δυο αστυνομικούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση», υποστήριξε το πρωί της Πέμπτης (20.10.2022) μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της προφυλακισμένης μητέρας του 12χρονου θύματος.

«Η μητέρα της 12χρονης μου έχει πει πως στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν αστυνομικοί, εν ενεργεία και μη», πρόσθεσε.

Μέσα στην ημέρα αναμένονται ανακοινώσεις για τον νεαρό αστυνομικό που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ και μιλούσε διαδικτυακά με τη 12χρονη στον Κολωνό, είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή. Και επιβεβαίωσε ότι μπορεί να εμπλέκεται και δεύτερος αστυνομικός. «Υπάρχει ένας άλλος που το ψάχνουμε αν είναι αστυνομικός».

«Έδιωξαν» τη μητέρα από το Α.Τ. Κολωνού

Ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για την πρώτη επίσκεψη της 37χρονης μητέρας στο Α.Τ. Κολωνού, όπου πήγε να καταγγείλει το βιασμό του 12χρονου κοριτσιού. Εκεί, την πρώτη φορά την έδιωξαν και της είπαν να επιστρέψει την επόμενη μέρα, τόνισε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λύτρα, την πρώτη φορά η μητέρα του κοριτσιού περίμενε 2,5 ώρες στο Α.Τ. Κολωνού και τελικά της είπαν να φύγει και να επιστρέψει την επόμενη μέρα. Αλλά και τη δεύτερη φορά δεν μπόρεσε να καταθέσει και την παρέπεμψαν στο τμήμα Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ.

Δείτε επίσης: Βιασμός 12χρονης: Ο Μίχος είχε φτιάξει 51 προφίλ στο blindchat για την 12χρονη

Loading