Βιασμός 32χρονης στην Κρήτη: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να της έδωσαν το «χάπι του βιασμού»

Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Όπως έχει γίνει γνωστό μια 32χρονη γυναίκα από την Κρήτη κατήγγειλε το βιασμό της από έναν 33χρονο, την ώρα που την πήγαινε στο κέντρο υγείας λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να της έριξαν στο ποτό το «χάπι του βιασμού». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του enikos.gr η 32χρονη καταθέτοντας στους αστυνομικούς είπε ότι αυτό που θυμάται είναι να της βάζουν κάτι στο ποτό οι δράστες, ενώ στη συνέχεια άρχισε να μη νιώθει καλά.

Έχει ήδη γίνει εξέταση από ιατροδικαστή ο οποίος εντόπισε κάποιες κακώσεις, ενώ αναμένονται να βγουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Από αυτές θα προκύψει το αν υπήρχε ουσία στον οργανισμό της και αν της έδωσαν το συγκεκριμένο χάπι.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη διασκέδαζε με τον φίλο της και κάποια στιγμή τσακώθηκαν, με αποτέλεσμα αυτός να φύγει από το μαγαζί. Το γεγονός ότι η γυναίκα έμεινε μόνη της φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν οι δύο άνδρες που την προσέγγισαν.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν 33χρονο οποίος κατηγορείται ότι τη βίασε αλλά και έναν 45χρονο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην Κρήτη: «Με μέθυσε και με βίασε»