Βιασμός ανήλικης: H αντίδραση της κουνιάδας του ιερέα – Τι αποκάλυψε για τον δράστη

Η κουνιάδα του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε κατ’εξακολούθηση ανήλικο κορίτσι, είπε πως έπεσε από τα σύννεφα μόλις πληροφορήθηκε τα συμβάντα

Η κουνιάδα του 37χρονου ιερέα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και υποστήριξε ότι κανείς στην οικογένεια δεν γνώριζε τίποτα. «Πρώτη φορά το ακούω. Τόσα χρόνια που τον ξέρω, ούτε είχα ακούσει κάτι, ούτε είχαν υπάρξει δείγματα. Τίποτα. Από όσο ξέρω η σχέση του με την αδελφή μου ήταν μια χαρά» δήλωσε.

propoli

«Η οικογένειά μας δεν γνωρίζει κάτι. Αγαπάει τα παιδιά του και την οικογένειά του. Είναι παντρεμένος με την αδελφή μου από το 2007 και έχουν τρία παιδιά. Αν είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά, η αδελφή μου δεν θα τον παντρευόταν. Είναι από καλή οικογένεια» συμπλήρωσε.

«Δεν το πιστεύω. Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο γαμπρός μου. Δεν θα έβαζε σε κίνδυνο τα παιδιά και την οικογένεια του» κατέληξε.

Ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό του κοριτσιού στον Άγιο Παντελεήμονα, στα Κάτω Πατήσια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Δείτε επίσης: Νέα καταγγελία εις βάρος του 37χρονου Ιερέα: Ζητούσε από ανήλικη να περάσουν χρόνο μαζί με αντάλλαγμα χρήματα (pic & vids)

Loading