Βόλος: Γυναίκα δημιούργησε 76 ψεύτικα προφίλ στο Instagram για να εκδικηθεί τον πρώην της

Με έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της μια γυναίκα 38 ετών η οποία δεν άντεξε την απόρριψη και γι’ αυτό προσπάθησε να τον βλάψει.

Αφού χώρισαν η 38χρονη δημιούργησε… 76 ψεύτικα προφίλ στο Instagram με το όνομα και τις φωτογραφίες του πρώην της. Σε κάποια προφίλ ο νεαρός άνδρας εμφανιζόταν να ζητάει συντρόφους επί πληρωμή, άλλοτε δήλωνε διατεθειμένος να προσφέρει ο ίδιος σεξουαλικές υπηρεσίες με αντάλλαγμα χρήματα, άλλες φορές συκοφαντούσε φίλους του, και όλο αυτό διήρκησε έναν χρόνο.

propoli

Η αρχή έγινε το 2020 και το θύμα δεν ήθελε να κάνει μήνυση στην 38χρονη λόγω του ότι είναι στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων και προσπαθούσε να αποφύγει το σκάνδαλο, ωστόσο δεν γνώριζε ότι αυτή τον διέσυρε κάθε μέρα.

Εκτός από τον ίδιο όμως, η γυναίκα ήθελε να εκδικηθεί και δύο άλλες γυναίκες οι οποίες όπως υποψιαζόταν διατηρούσαν κάποια σχέση με τον πρώην σύντροφό της.

Δημιούργησε λοιπόν 50 ψεύτικους λογαριασμούς εις βάρος μιας γυναίκας 27 ετών με το όνομά της και έγραφε ότι είναι συνοδός πολυτελείας, ενώ το ίδιο έκανε και για μια 34χρονη έχοντας δημιουργήσει 6 λογαριασμούς.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram ή έχουμε μεγάλη ανάγκη να ακουστούμε;»

Loading