ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Βόλος: O 37χρονος που απειλούσε να κάψει το σπίτι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του – «Την λατρεύω» είπε στο δικαστήριο

«Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Καρολάιν και όταν του είπε ότι θα φύγει την σκότωσε», δήλωσε ο δικηγόρος της 26χρονης Θανάσης Χαρμάνης.

Το τελευταίο επεισόδιο στη σχέση τους διαδραματίστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου έξω από το σπίτι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, όταν εκείνος της απειλούσε να βγει έξω για να την δει, ειδάλλως θα έκαιγε το σπίτι της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε πριν από μήνες έπειτα από 3,5 χρόνια κοινού βίου, με τον 37χρονο να την ενοχλεί και την 26χρονη να ζητάει ασφαλιστικά μέτρα. Το τελευταίο από τα επεισόδια έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου με απειλές έξω από το σπίτι της και τον 37χρονο να χτυπάει την πόρτα και να φωνάζει πως θα βάλει φωτιά.

Στο δικαστήριο έκλαιγε και ανέφερε στους δικαστές πως την λατρεύει και δεν μπορεί να μην την βλέπει, ότι ποτέ δεν θα της έκανε κακό και δεν θα άγγιζε μια τρίχα από τα μαλλιά της.

«Τα ίδια έλεγε και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην Καρολάιν και όταν του είπε ότι θα φύγει την σκότωσε», δήλωσε ο δικηγόρος της 26χρονης Θανάσης Χαρμάνης και οι δικαστές που τον έκριναν ένοχο ανέφεραν πως είναι αδιανόητη η σκέψη πως μπορείς να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο προκαλώντας τον φόβο του.

Τέλος, αποφασίστηκε πως εάν ο 37χρονος προσεγγίσει ξανά την 26χρονη ή έστω της στείλει μήνυμα στο κινητό θα εκτίσει τρεις μήνες στη φυλακή. Επίσης θα εμφανίζεται για έναν χρόνο στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε επίσης: Βόλος: Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητών γυμνασίου