Βόλος: Πατέρας ασελγούσε στη 10χρονη κόρη του – Τον αναζητά η Αστυνομία για να φυλακιστεί

Το συμβάν έγινε τον Αύγουστο του 2018 με τον πατέρα από τότε να έχει εξαφανίσει τα ίχνη του

Άλλο ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το Βόλο. Ένας 41χρονος άνδρας καταδικάστηκε για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πιο συγκεκριμένα για την κόρη του.

Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο, έχει καταδικαστεί ήδη για την ίδια πράξη σε βαθμό κακουργήματος σε κάθειρξη εννέα ετών και αν συλληφθεί, θα φυλακιστεί.

Ο ίδιος δεν ήταν στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, και στη δίκη που έγινε κεκλεισμένων των θυρών παρέστη μόνο η 34χρονη μητέρα του κοριτσιού η οποία κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος έκανε ό,τι έκανε σε δύο διαφορετικές περιόδους τον Αύγουστο του 2018 με τη μητέρα να το μαθαίνει από τον ανήλικο γιο της. Το συμβάν το επιβεβαίωσε και η ανήλικη η οποία τότε ήταν 10 ετών.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr από τότε κι έπειτα ο άνδρας εξαφανίστηκε και η οικογένεια δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Ο άνδρας καταδικάστηκε για την υπόθεση σε κάθειρξη εννέα ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας ωστόσο άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Βέβαια δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο στις 16 Φεβρουαρίου 2022 με αποτέλεσμα να είναι ανυποστήρικτη, οπότε ισχύει η πρωτόδικη απόφαση των εννέα ετών.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι εκείνες τις μέρες ζητούσε από την ανήλικη να βγάλει τα ρούχα της και τη θώπευε.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, χωρίς αναστολή και έφεση, οπότε εάν βγει ένταλμα και συλληφθεί θα οδηγηθεί στη φυλακή για να εκτίσει τις ποινές του.

Δείτε επίσης: Βόλος: Οδηγός μιλά για το «παιχνίδι θανάτου» με τους ανήλικους που πετάγονται στο δρόμο