Βόλος: Πατέρας χτύπησε άγρια την κόρη του επειδή ασπάστηκε το Ισλάμ

Τα όσα βίωσε η 24χρονη κοπέλα που ξυλοκοπήθηκε σε χωριό του Βόλου από τον πατέρα της επειδή αποφάσισε να φορέσει μαντίλα περιέγραψε το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως είπε μιλώντας στο Mega, ο πατέρας του κάποιες φορές μέσα στην οικογένειά του έχανε τον έλεγχο πάνω στα νεύρα του.

propoli

Η κοπέλα σημείωσε: «Ήταν δύο, είχε κάποια περιστασιακά, σταδιακά στον χρόνο, ήταν ένας πολύ δίκαιος άνθρωπος, ήταν πολύ ευγενικός στην έξω κοινωνία, αλλά με την οικογένειά του κάποιες φορές ανέβαιναν τα νεύρα του και έχανε τον έλεγχο. Είχε κάποιες συμπροφορές βίαιες αλλά αυτό δε γινόταν συχνά. Είναι μια κλειστή κοινωνία αλλά όλη η Ελλάδα έτσι είναι. Το 99% αποτελείται από χριστιανούς και είναι πάρα πολύ περίεργο και μη ανεκτικοί σε άλλη θρησκεία. Ήταν αρνητικός αλλά δεν ήταν μόνο ο πατέρας μου αλλά και το γύρω περιβάλλον».

Στην ερώτηση για τους λόγους που ασπάστηκε το Ισλάμ η νεαρή φοιτήτρια υποστήριξε: «Το πρώτο πράγμα που πιστεύουν οι άνθρωποι είναι ότι αυτή τώρα βρήκε έναν άντρα μουσουλμάνο και άλλαξε θρησκεία. Όχι. Εγώ υποστηρίζω αυτό που θεωρώ για μένα αλήθεια, είμαι επιστήμονας και πρόεδρος της σχολής μου. Μέσα από αυτήν τη θέση και τον ρόλο που είχα έκανα διάφορες φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Εκεί, είδα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων να συμμετέχουν και να έχω πάρει μια μεγάλη βοήθεια, κάτι που ήταν ενάντια στην εικόνα που είχα σχηματίσει».

«Έκανα μια προσπάθεια να δώσω μια ευκαιρία σε αυτήν τη θρησκεία και να την ψάξω. Και όσο την έψαχνα, τόσο περισσότερη πεπεισμένη ήμουν ότι οι αντιλήψεις και αυτό που περιγράφει το Ισλάμ, για μένα, εκπροσωπεί περισσότερο το ήθος μου», συμπλήρωσε.

«Με χτύπησε πολύ στο κεφάλι»

Για την ημέρα του συμβάντος και την αντίδραση του πατέρα της ανέφερε πως: «Είπα στους γονείς μου ότι θα προσπαθήσω να έρθω στο χωριό και να μη δείχνω τη μαντίλα γιατί δε θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Ο μπαμπάς μου είπε καλύτερα να μην έρθεις και αποφάσισα να έρθω μόνο για λίγες βραδιές για να τους δω και να φύγω. Στην οικογένεια μέσα για θρησκευτικούς λόγους μπορώ να το βγάλω το μαντήλι, για ξένα άτομα όμως δεν μου επιτρέπεται. Γιατί ο επισκέπτης ήταν παπάς. Σχεδίαζα για την επίσκεψη να πάω μέσα στο δωμάτιό μου για να μη φέρω σε δύσκολη θέση ούτε τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά μου».

«Με χτύπησε πολύ στο κεφάλι, προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το γεγονός. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο πάνω στα νεύρα. Μετανιώνει εκείνη τη στιγμή όταν το κάνει. Μπορεί να θέλει κάποια ειδική διαχείριση γιατί δεν είναι ας πούμε όλη την ώρα», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Σουδάν: Συναγερμός από τον ΠΟΥ – Μολυσματικοί ιοί στα χέρια ενόπλων δυνάμεων

Loading