(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ EUROKINISSI)

Βουλή: Μεγάλη ένταση μεταξύ Θεοχάρη – Κωνσταντοπούλου – «Ξέραμε ότι απεχθάνεστε τη δημοκρατία»

Χαμός στη Βουλή μεταξύ του Χάρη Θεοχάρη και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Πανικός επικράτησε σήμερα στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλής μεταξύ του υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου για το φορολογικό νομοσχέδιο. Η κόντρα τους όμως έφτασε μέχρι τη Λίστα Λαγκάρντ.

propoli

Ο κ. Θεοχάρης της απάντησε λέγοντας ότι «ξέραμε ότι απεχθάνεστε τη δημοκρατία» με την κ. Κωνσταντοπούλου να λέει «σας παρακαλώ δεν έχετε σχέση με τη δημοκρατία εσείς, μην κουνάτε το δάχτυλο».

 Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Θεοχάρης: «Θα με ακούσετε όπως σας άκουσα και εγώ»

Κωνσταντοπούλου: «Μη κάνετε τον αυτοκράτορα κ. Θεοχάρη, διορισμένος υπουργός είστε».

Θεοχάρης: « Ο σεβασμός σας για έναν εκλεγμένο βουλευτή, δείχνει την απέχθειά σας για τη δημοκρατία. Είναι δυνατόν όμως να έρχεστε και να μιλάτε για τη λίστα Λαγκάρντ και να υπονοείτε ότι έχω κάποια δικαστική ή άλλη εμπλοκή και είμαι υπόλογος ή υπόδικος; Να μη δέχεστε την ετυμηγορία που απάλλαξε Παπασταύρου από κάθε υπόνοια. Και ότι έχετε κάρτα δικηγόρου και πληρώνετε εισφορές;»

Κωνσταντοπούλου: «Χαίρομαι που δείχνετε το πρόσωπό σας, το έχουμε δει και όταν ήσασταν ΓΓ της κυβέρνησης, το δεξί και αριστερό χέρι του κ. Παπακωνσταντίνου που δεν απαλλάχθηκε. Όταν καταθέτατε για λίστα Λαγκάρντ και έχετε εμπλοκή και το γνωρίζετε και γι’ αυτό κληθήκατε κατ’ επανάληψη και σας εξέτασα. Ήσασταν γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, βουλευτής του Ποταμιού και τώρα στη ΝΔ. η δική σας αντίληψη για τη δημοκρατία είναι κατάδηλη».

Θεοχάρης: «Όσο και να προσπαθείτε να ενδυθείτε τον μανδύα αφέλειας δεν θα μας πείσετε. Υπονοήσατε ότι έχω δικαστικές εμπλοκές»

Κωνσταντοπούλου: «Είπα ευθέως ότι είστε εμπλεκόμενος και ως τέτοιος δεν δικαιούστε να ονομάζετε φοροφυγάδες και κλέφτες τους ελεύθερους επαγγελματίες»

Θεοχάρης: «Σήμερα μάθαμε ότι περισσότερο από τη δημοκρατία περιφρονείτε τη δικαιοσύνη».

Δείτε επίσης: Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κυβερνητική αλαζονεία, υποκρισία και αμετροέπεια» απέναντι στους δικηγόρους

Loading