Βουλή: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη

Ο πρόεδρος της Βουλής έστειλε τα συλλυπητήρια του για την εκδημία του Γιάννη Ιωαννίδη

Ειλικρινά και βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιάννη Ιωαννίδη εκφράζει ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος μιλά για ένα «ξεχωριστό άνθρωπο» που θα θυμόμαστε με περηφάνεια.

propoli

Στην δήλωσή του για την εκδημία του πρώην βουλευτή και προπονητή καλαθοσφαίρισης, Γιάννη Ιωαννίδη, ο πρόεδρος της Βουλής τονίζει:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη, μιας μεγάλης μορφής του ελληνικού αθλητισμού και βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης από το 2004 έως το 2015. Η ζωή του Γιάννη Ιωαννίδη ταυτίσθηκε με την άνθηση της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, στην οποία διακρίθηκε ως πρωταθλητής από τα εφηβικά του χρόνια, ενώ στη συνέχεια διέπρεψε ως προπονητής κατακτώντας μια κορυφαία θέση στην ιστορία του αθλήματος. Με το πάθος του, το ταλέντο του, την επιμονή και τον επαγγελματισμό του, κατάφερε να οδηγήσει τις ομάδες που προπονούσε στην κορυφή και συνέβαλε όσο λίγοι στη δημοφιλία του μπάσκετ και στην ενεργή ενασχόληση πολλών νέων με αυτό. Την πολυετή προσφορά του στον αγωνιστικό αθλητισμό ακολούθησε η προσφορά του στα κοινά ως εκλεγμένος βουλευτής της Ν.Δ. αλλά και ως Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού σε δύο κυβερνητικές θητείες».

Δείτε επίσης: Εκδόθηκε η προκήρυξη για 1.843 θέσεις στο Δημόσιο κατηγορίας ΤΕ

Loading