Τα στοιχεία δείχνουν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια
Ένα πολύ άσχημο θέαμα αντίκρισαν οι εργαζόμενοι στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων της Μυτιλήνης όταν βρήκαν σάκους με οστά ανθρώπινης προέλευσης!
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλίνης έχει σχηματίσει ποινική δικογραφία και σύμφωνα με τα στοιχεία, η υπόθεση αυτή δεν έχει να κάνει με εγκληματική ενέργεια.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ όπως έγινε γνωστό, από έως τώρα στοιχεία της έρευνας δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Δείτε επίσης: Πυρόπληκτοι – Ηλεία: Νέα αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας (vid)
- Γάζα: Χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ και σφοδροί βομβαρδισμοί εν μέσω κρίσης
- Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσικές επιθέσεις σε Ζαπορίζια και Μικολάιφ, σύμφωνα με αναφορές
- ΗΠΑ: Ο Τάιλερ Ρόμπινσον φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ σε διαδικτυακή συνομιλία
- Βραζιλία: Κωλύματα στην έκδοση θεωρήσεων εισόδου για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
- Γερμανία: Η Rheinmetall αποκτά τα ναυπηγεία της NVL
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr