Βύρωνας: «Είχαν κάνει την κόρη μου πειραματόζωο» κατέθεσε η μητέρα της 16χρονης

Τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο φέρεται να δεχόταν η 16χρονη από τα μέλη της συμμορίας στον Βύρωνα για να μη γυρίσει στο σπίτι της.

Οι δράστες της έδωσαν από ναρκωτικά μέχρι και φάρμακο κατά της επιληψίας και τώρα πλέον δίνει σκληρή μάχη στο νοσοκομείο για να παραμείνει στη ζωή.

propoli

Η συγκεκριμένη συμμορία προωθεί τα ναρκωτικά στις πιάτσες ακόμη και σε ανήλικα παιδιάτα οποία αφού τους προσφέρει τις ουσίες, στη συνέχεια τα βάζει να συνεχίσουν κι αυτά το έργο της κάνοντας διακίνηση.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας του κοριτσιού τα μέλη της συμμορίας αρκετές φορές καθοδηγούσαν την 16χρονη στο πώς θα συμπεριφερθεί αλλά ακόμα και στο πώς θα μιλήσει στη μητέρα της.

Η μητέρα μάλιστα μιλά με ονόματα δείχνοντας τρία άτομα τα οποία έμπλεξαν την κόρη της με ναρκωτικά. Όπως υποστηρίζει, αυτά τα άτομα της έδιναν τις ουσίες. Η μητέρα της ανήλικης αναφέρει επίσης οι κατηγορούμενοι την είχαν κάνει πειραματόζωο για να δοκιμάζουν πάνω της μίξεις ναρκωτικών.

Είχε εκδοθεί missing alert για την 16χρονη

Για την 16χρονη είχε εκδοθεί missing alert μετά από εξαφάνισή της και κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί μεσημεριανές ώρες από το Χαϊδάρι, με αποτέλεσμα, οκτώ μέρες αργότερα, να εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεννόηση με τους γονείς της.

Δείτε επίσης: Βύρωνας: «Κόρη δημοσιογράφου» η 16χρονη που πήρε «σίσα» – Συγκλονίζει φίλη της που ήταν στο συμβάν

Loading