Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Παναγιωτάκη, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να είναι ύποπτη για τη δολοφονία του. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θανάτου του 15 μηνών Παναγιωτάκη, καθώς η Εισαγγελία Ηλείας έχει προχωρήσει στον ορισμό τριών πραγματογνωμόνων για την αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης. Η Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται από τις Αρχές ύποπτη για τη δολοφονία του παιδιού, είτε από δόλο είτε από αμέλεια.
Η δικηγόρος της, Βούλα Δημητριάδου, επισκέφθηκε την εισαγγελία προκειμένου να παραλάβει τα σχετικά έγγραφα, ώστε να διορίσει τεχνικό σύμβουλο, διαδικασία που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Μαρτίου. Το πρόσωπο αυτό θα αποκτήσει πρόσβαση στον φάκελο της υπόθεσης και θα συμμετάσχει στις έρευνες της επιτροπής πραγματογνωμόνων.
Οι Αρχές εξετάζουν τη δυνατότητα να απαγγελθούν κατηγορίες κατά της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του Παναγιωτάκη. Αν αυτό συμβεί, η 25χρονη θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, γεγονός που απαιτεί χρόνο, σύμφωνα με την δικηγόρο της. Η κυρία Δημητριάδου δήλωσε ότι έχει λάβει την παραγγελία του εισαγγελέα που την καθιστά ύποπτη, τονίζοντας ότι δεν θα ήταν εφικτή η διαδικασία διορισμού τεχνικών συμβούλων χωρίς την ύπαρξη υπόπτου.
Όσον αφορά την πορεία της διαδικασίας, η δικηγόρος σημείωσε ότι απαιτείται χρόνος για τις επαναξιολογήσεις και ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση, προκειμένου να αποφευχθούν σκιές σχετικά με τυχόν ιογενείς λοιμώξεις.
Επιπλέον, ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι η τριμελής επιτροπή έχει ζητήσει νέες ιστολογικές εξετάσεις από παθολογοανατόμους του εξωτερικού, ώστε να αποκτήσουν σαφέστερη εικόνα για την υπόθεση. Πρόσθεσε ότι οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο φάκελο του Παναγιωτάκη, ληφθείσες κατά τη διάρκεια της νεκροψίας, δεν περιλαμβάνουν εικόνες από το έντερο και τις τυχόν παθήσεις του παιδιού.
Πηγή περιεχομένου: in.gr