ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αδ. Γεωργιάδης για Στ. Κασσελάκη: «Εγώ δουλεύω όλη μέρα και ο άνθρωπος πηγαίνει στη Νέα Υόρκη και το Παρίσι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη «συμφωνία» Ελλάδας – Πακιστάν για έλευση 500.000 Πακιστανών για εργασία.

Μιλώντας στο κανάλι Action24 για το ζήτημα που προέκυψε στο μεταναστευτικό με την τροπολογία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη και στην ανάρτηση που έκανε στο Facebook ότι «μέχρι και ένα εκκρεμές είναι πιο αξιόπιστο» από τον υπουργό Εργασίας.

propoli

«Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και διάβασε την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν. «Σε τι απαντάει ο κ. Κασσελάκης ακριβώς; Αφού ο κ. υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν ανέφερε ότι ήταν λάθος, ας το κοιτάξει με το επιτελείο του», πρόσθεσε ο υπουργός Εργασίας.

«Ο κ. Κασσελάκης έκανε μια δήλωση σχετικά με την ανάρτηση του υπουργού Εργασίας του Πακιστάν, την οποία ο Πακιστανός Επικρατείας την ακύρωσε. Το κλείσαμε αυτό; Τι να πει ο κ. Μητσοτάκης; Είναι κάτι που δεν καταλάβατε σε αυτό;

Άρα ο κ. Κασσελάκης, εις το όμορφο Παρίσι που βρίσκεται, μάλλον τον παραπληροφόρησαν οι συνεργάτες του, δεν μπορώ να εκτιμήσω κάτι άλλο. Τώρα το “γιατί;”, θα το αφήσω στην κρίση των τηλεθεατών σας», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχω την τύχη να είμαι στο Παρίσι μαζί με τον κ. Κασσελάκη»

«Δεν έχω την τύχη να είμαι στο Παρίσι μαζί με τον κ. Κασσελάκη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο σχόλιο του παρουσιαστή της εκπομπής αν ο ίδιος έκλεισε το θέμα που προέκυψε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο άνθρωπος είναι τη μία στα Hamptons, την άλλη στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στο Παρίσι, δεν δεινοπαθεί κιόλας ο κ. Κασσελάκης», είπε γελώντας ξανά ο Άδωνις Γεωργιάδης. Τέλος, πρόσθεσε ότι «δεν είναι κακό να κάνει κάποιος μερικές ημέρες διακοπές αλλά από το Παρίσι να μου μιλάει τώρα εμένα που είμαι όλη τη μέρα στη δουλειά και έχω φτύσει το γάλα της μάνας μου, αυτό πάει πολύ».

Πηγή: iefimerida.gr«Πυρά» Γεωργιάδη κατά Κασσελάκη: «Ο άνθρωπος είναι τη μία στα Hamptons, την άλλη στη Νέα Υόρκη, την τρίτη στο Παρίσι» – iefimerida.gr

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Μετά τις γιορτές οι τελικές προεργασίες για το συνέδριο

Loading