Αγγελούδης για παρεμπόριο: Το διαρκές έγκλημα σε βάρος της νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας δεν θα συνεχιστεί

«Ιδιαίτερα στην Ξηροκρήνη, αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος της νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας έχει παγιωθεί. Κάθε Σάββατο θα υπάρχει αστυνόμευση για να αποτραπεί η εκ νέου λειτουργία της παράνομης αγοράς» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Αγγελούδης.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έφοδο σε λαϊκές αγορές της Τούμπας, της Χαριλάου και της Ξηροκρήνης. Συνέπεια ήταν δύο άτομα να οδηγηθούν στο αυτόφωρο όπως και να κατασχεθούν ποσότητες παράνομων αγαθών. Το παρών σε μια από τις επιχειρήσεις έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης.

propoli

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αγγελούδη:

“Βρέθηκα σήμερα κοντά στους πολίτες στην Τούμπα, στη Χαριλάου και στην Ξηροκρήνη, όπου με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας με κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε σήμερα οργανωμένη επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου.
Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα παράνομων προϊόντων ενώ δύο άτομα οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο.
Ήταν κεντρική προεκλογική μου δέσμευση στους κατοίκους της Ξηροκρήνης πως θα αποκαταστήσουμε την κανονικότητα. Τους ενημέρωσα πως κάθε Σάββατο θα υπάρχει αστυνόμευση για να αποτραπεί η εκ νέου λειτουργία της παράνομης αγοράς. Το παρεμπόριο πλήττει σοβαρά τις νόμιμες επιχειρήσεις, την τοπική οικονομία, την απασχόληση, ακόμα και την ασφάλεια των καταναλωτών. Είμαστε αποφασισμένοι να συνδράμουμε ενεργά στη μάχη κατά του φαινομένου αυτού που έχει λάβει χαρακτηριστικά μάστιγας, ενώ κοντά στο παρεμπόριο ανθούν και άλλες μορφές παραβατικότητας. Ιδιαίτερα στην Ξηροκρήνη, αυτό το διαρκές έγκλημα σε βάρος της νόμιμης επαγγελματικής δραστηριότητας έχει παγιωθεί. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συνεχιστεί”.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: ΙΧ έπεσε πάνω σε έξι σταθμευμένα αυτοκίνητα μετά από «τρελή» πορεία – Δύο τραυματίες

Loading