Δ. Θεσσαλονίκης: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ Αγγελούδη – Ταχιάου – Η αναφορά στους παλαιοχριστιανούς και η συγγνώμη του δημάρχου

Έντονος διάλογος σημειώθηκε χθες μεταξύ του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη και του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Νίκου Ταχιάου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης για το Flyover.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ταχιάος πήρε τον λόγο και είπε «εκπλήσσομαι όταν ανακαλύπτω ότι ο παλαιοχριστιανός δεν κατοικεί μόνο στα σπήλαια της Κορίνθου. Λυπάμαι πάρα πολύ γι΄αυτό. Λυπάμαι όταν διαπιστώνω ότι τέτοιους είδους προσεγγίσεις γίνονται σε μια πόλη όπως η Θεσσαλονίκη».

propoli

Αυτή η φράση του κ. Ταχιάου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου των κατοίκων των Κωνσταντινουπολίτικων Αλέξανδρου Αδαμίδη ο οποίος ζήτησε από τον κ. Ταχιάο να εξηγήσει τι εννοεί αλλιώς θα υποβάλλει μήνυση.

«Κάντε μου μήνυση αλλά πείτε μου ποιο ποινικό αδίκημα είναι αυτό» είπε ο κ. Ταχιάος.

Ο Στέλιος Αγγελούδης, ανέβασε κι αυτός τους τόνους απέναντι στον κ. Ταχιάο, ζητώντας συγγνώμη από τους πολίτες.

«Προσωπικά ζητώ συγγνώμη σε όλους εκείνους που προσέβαλαν. Το μόνο που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι ότι ακόμα και οι διαφωνίες θα πρέπει να έχουν τον πολιτισμό και την αισθητική που έχουν ανάγκη. Και εγώ ήρθα σε δύσκολη θέση όπως εσείς και δε συμφωνώ με αυτή τη θέση και το περιεχόμενο» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια ο κ. Αγγελούδης είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με τον Νίκο Ταχιάο μακριά από τα μικρόφωνα, ο οποίος όμως δεν έχει γίνει γνωστός.

Δείτε επίσης: Ν. Ταχιάος για Flyover: «Το έργο είναι υπέρ της πόλης»

Loading