Η αδερφή του πατέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» μιλά για την πρωτοφανή υπόθεση

«Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε» ανέφερε μεταξύ άλλων η αδερφή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του πατέρα της οικογένειας που δηλώνουν παλαιοχριστιανοί και ζουν σε αυτοσχέδιο λαγούμι, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Σχετικά με τον αδερφό της είπε πως «η ζωή του αδερφού μου δεν είχε κάτι το περίεργο, από μικρούς μας μεγαλώσανε πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του, δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας».

propoli

Αναφορικά με τις πεποιθήσεις που έχει ο αδερφός της ανέφερε: «Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας».

Συνέχισε, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ακριβώς τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας «Όσον αφορά τα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο στις κλήσεις βλέπαμε ένα τροχόσπιτο. Δεν ξέρω γιατί ο αδερφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδερφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις δεν θα είχανε τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπουδάζανε. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε».

«Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδερφού μου, δεν ξέρω γιατί το κάνει», πρόσθεσε ακόμη.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο αδερφός της δούλευε από απόσταση είπε: «Και εγώ κάποια στιγμή έχω δουλέψει από απόσταση. Δύο χρόνια ήταν άνευ αποδοχών το υπόλοιπο κομμάτι δεν μπορώ να το ξέρω».

Σε ερώτηση για τον λόγο που αρνείται ο αδερφός της να γίνει τεστ DNA είπε: «Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιόχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδερφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγό του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Δείτε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Προσωρινή εκεχειρία λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου

Loading