Η Καλαμαριά πάει για Κούλουμα στη θάλασσα

Η Καλαμαριά πάει για Κούλουμα στη θάλασσα

Ο Δήμος Καλαμαριάς προσκαλεί τους πολίτες να γιορτάσουν τα Κούλουμα σε ένα παραδοσιακό γλέντι στην «Ακτή Αρετσού».

Στη θάλασσα, όπως κάθε χρόνο, θα γιορτάσει η Καλαμαριά την Καθαρά Δευτέρα.

Από τις 11 το πρωί της 3ης Μαρτίου, στην παραλία της Καλαμαριάς θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια με τους μουσικούς Παναγιώτη Τουρνά (τραγούδι και ποντιακή λύρα), Άκη Παπαεμμανουήλ (βιολί), Γιάννη Δανίτσα (κλαρίνο), Νίκο Σιδηρόπουλο (λαούτο) και Σπύρο Τζιάτζιο (κρουστά).

Ακόμη, ο Δήμος Καλαμαριάς καλωσορίζει την άνοιξη με τη δράση «Τα χελιδονίσματα» από μαθητές σχολείων της Καλαμαριάς υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού/μουσικού Εύα Δαγκλή. 

Άφθονο κρασί, παραδοσιακά εδέσματα και μια συναυλία δίπλα στη θάλασσα της Αρετσούς, αποτελούν την καλύτερη συνταγή για ξεχωριστά Κούλουμα

Loading

Play