ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ιβάν Σαββίδης: Κατάσχεται η περιουσία του στην Ουκρανία

Κατάσχονται τα περιουσιακά στοιχεία του Ιβάν Σαββίδη και της συζύγου του στην Ουκρανία σύμφωνα με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατά της Διαφθοράς, όπως μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το Ανώτατο Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς απάντησε θετικά στην αξίωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ιβάν Σαββίδη και της συζύγου του Κυριακής. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα αποτελούν πλέον έσοδα του ουκρανικού κράτους.

propoli

Σημειώνεται ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της συζύγου του, θα αποτελούν πλέον έσοδα του ουκρανικού κράτους.

Τα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία της Ιβάν Σαββίδη, περιλαμβάνουν το 100% των εταιρικών μετοχών της PJSC Pentopak, η οποία είναι μία από τις ηγέτες στην παραγωγή συσκευασιών για προϊόντα κρέατος και αλλαντικών, και το 100% των εταιρικών δικαιωμάτων της θυγατρικής της, Atlantis-Pak Ukraine.

Η κατασχεθείσα επιχείρηση απασχολεί περίπου 200 άτομα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση δεν είναι ακόμη οριστική και ως εκ τούτου ο Ιβάν Σαββίδης έχει δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη για τα Τέμπη: Βρέθηκαν «εκρηκτικές ύλες» σε ρούχα και κλειδιά των θυμάτων (audio)

Loading