Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς στο κέντρο της πόλης
Ο καιρός σήμερα Τρίτη (01/04) θα είναι άστατος με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων, ιδιαίτερα στο Αιγαίο και την Κρήτη. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν τοπικά θυελλώδεις.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι βροχοπτώσεις θα ξεκινήσουν γύρω στις 12 το μεσημέρι με καταιγίδα και θα συνεχιστούν με μειωμένη ένταση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ, γύρω στις 21:00, αναμένονται πιο έντονες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με ανέμους βορειοδυτικούς που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 8 έως 18 στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Ήπειρο, από 10 έως 17 στη Θεσσαλία, από 9 έως 18 ή τοπικά 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 11 έως 17 στα νησιά του Ιονίου, από 12 έως 18 στα νησιά του Αιγαίου και από 12 έως 20 ή τοπικά 21 στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Γενικότερα, αναμένονται αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, συνοδευόμενες από βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, την Κρήτη και το Ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων εντοπίζεται κυρίως στο Αιγαίο, την Εύβοια, την Κρήτη και τα ανατολικά ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ στα δυτικά, δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στα νότια, βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο και νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, φτάνοντας τοπικά τα 7 μποφόρ τις πρωινές ώρες.