Κορινθία: Συνεχίζουν να αγνοούνται τα ανήλικα παιδιά των «παλαιοχριστιανών» – «Η οικογένεια είναι ιδιωτική» λέει ο πατέρας

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η υπόθεση της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία, αφού δεν έχουν βρεθεί ακόμη τα ανήλικα παιδιά τους.

Ο πατέρας μάλιστα μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως «η οικογένεια είναι ιδιωτική» για να συμπληρώσει ότι «δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα».

propoli

Ο 46χρονος απάντησε και στα όσα ακούγονται για ενδεχόμενη αιμομιξία υπογραμμίζοντας ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε ότι «πήγα στο Παίδων αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».

Ο πατέρας τόνισε ότι «πολύ καλά έκανα τόσα χρόνια που τους γύρισα την πλάτη και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνω έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανώλης Καλαϊντζιδάκης όπως είναι το όνομά του, ήταν υπάλληλος του δήμου Ερέτριας, ωστόσο ο δήμος μετά από την έκταση που πήρε το θέμα, διέκοψε τη μισθοδοσία του. Πληροφορίες λένε ότι ο 45χρονος οφείλει να επιστρέψει τους μισθούς δύο μηνών, του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου για μη φυσική παρουσία στον δήμο.

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Δημοτική υπάλληλος και η παλαιοχριστιανή Σεβαστή στον Δήμο Ωρωπού

Loading