Με νέο βίντεο η Ζωή Κωνσταντοπούλου χτυπάει τη συστημική παρουσία του ΚΚΕ στη Βουλή

Με νέο βίντεο η Ζωή Κωνσταντοπούλου χτυπάει τη συστημική παρουσία του ΚΚΕ στη Βουλή

Αυτό είναι το Σύστημα, λέει στο βίντεό της και προτρέπει τους πολίτες να δουν τι γίνεται μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας από τους βουλευτές, τους Υπουργούς και τα προεδρεία των συστημικών κομμάτων, ακόμη και όταν προσπαθεί να καταθέσει σημαντικά έγγραφα για το έγκλημα των Τεμπών.

Αυτοί είναι το σύστημα, τους ξέρεις, λέει η Ζωή Κωνσταντοπούλου δείχνοντας τον , Γεωργιάδη της Νεας Δημοκρατίας και τον Γιώργο Λαμπρούλη αντιπρόεδρο της Βουλής από το ΚΚΕ αλλά και τον αντιπρόεδρο της Βουλής από την Νέα Δημοκρατία Θανάση Μπούρα και τον πρόεδρο της επιτροπής για τα Τέμπη Δημήτρη Μαρκόπουλο, να ακολουθούν όλοι τις ίδιες ακριβώς πρακτικές.

Το βίντεο τελειώνει με τον αποκλεισμό της κατάθεσης εγγράφων της δικογραφίας για τα Τέμπη από τον Γιώργο Λαμπρούλη του ΚΚΕ, μετά από εντολή του Βασίλη Μπαγιώκου της ΝΔ.

Εμείς είμαστε με τους πολίτες πάντα, με την υπεράσπιση όλων μας πάντα!
Μαζί σου πάντα, γράφει στη λεζάντα του μηνύματός της η ΖΚ

Δείτε το βίντεο:

@zoekonstant

Αυτό είναι το σύστημα. Τους ξέρεις. Εγώ είμαι με τους πολίτες πάντα, με την υπεράσπισή μας, πάντα! Μαζί σου, πάντα 🫶☮️

♬ πρωτότυπος ήχος – zoekonstant


Loading

Play