(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)

Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου

Σχεδόν δέκα μήνες έχουν περάσει από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι και την προσεχή Τρίτη (12/12) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.

Συγκεκριμένα, οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή. Την Τρίτη το απόγευμα (12/12 – 17:30) ο σύλλογος «Τέμπη 2023» καλεί όλο τον κόσμο της Αθήνας να δώσει βροντερό «παρών» στο Σύνταγμα, καθώς οι διαδικασίες με την απόδοση ευθυνών καθυστερούν πολύ, ενώ δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν ανθρώποι που γνωρίζουν πολλά πράγματα για τη λειτουργία του Σιδηροδρόμου όλα τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τις ελλείψεις σε τομείς ασφαλείας.

propoli

Παράλληλα, με τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή οι συγγενείς των θυμάτων θέλουν να εκφράσουν και την έντονη αντίδρασή τους στις κατά καιρούς προκλητικές δηλώσεις από κυβερνητικά στελέχη – κορυφαίους υπουργούς.

Μάλιστα, για τη συγκέντρωση θα ξεκινήσουν λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη και περιοχές της Θεσσαλίας, με τους συγγενείς των θυμάτων, αλλά και απλούς πολίτες να ετοιμάζονται να διατρανώσουν το αίτημά τους για απόδοση ευθυνών σε όλους τους αρμόδιους, εκφράζοντας για ακόμα μια φορά το μήνυμα πως «το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί», διότι 57 ψυχές ζητούν δικαίωση.

Δείτε επίσης: Τέμπη – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας: «Αύριο θα έπαιρνε το πτυχίο της»

Loading