Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην οδό Εγνατία

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία – Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Δευτέρα 4 Μαρτίου από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και για διάστημα δέκα ημερών στην οδό Εγνατία, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου, στο ανατολικό ρεύμα κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου.

propoli

-Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας ελάχιστου πλάτους πέντε μέτρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς Δυτικά, θα διεξάγεται κανονικά.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας.

Δείτε επίσης: Ποια περιοχή θα είναι χωρίς ρεύμα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Loading