Στο όχημα του 47χρονου βρέθηκαν τρεις γυναίκες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο 25χρονος λειτουργούσε ως προπομπός για να παρακολουθεί αστυνομικούς ελέγχους
Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 25 και 47 ετών, συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Οι δύο άντρες, που δεν συμμορφώθηκαν σε αστυνομικά σήματα και ανέπτυξαν ταχύτητα, εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν. Στο όχημα του 47χρονου βρέθηκαν τρεις γυναίκες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο 25χρονος λειτουργούσε ως προπομπός για να παρακολουθεί αστυνομικούς ελέγχους. Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και 355 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο (2) άτομα που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.
Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης.
Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (19-03-2025) στην Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, οι ανωτέρω, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δε συμμορφώθηκαν σε σήματα των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα, πλην όμως στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλαν.
Εντός του οχήματος που οδηγούσε ο 47χρονος, βρέθηκαν τρεις (3) γυναίκες στερούμενες ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ως προς το έτερο όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος, προέκυψε ότι λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να ελέγχει τη διαδρομή για αστυνομικούς ελέγχους.
Κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 355 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.