Τι έγραφε στο facebook η 51χρονη που αρνήθηκε τη διασωλήνωση και κατέληξε

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα για τον επόπτη δημόσιας υγείας που την προέτρεπε να μην διασωληνωθεί.

Οι αναρτήσεις της 51χρονης τους τελευταίους μήνες στο Facebook δείχνουν ότι η γυναίκα πίστευε ότι οι εμβολιασμένοι, μέσω 5G, θα κατευθύνονται από άγνωστες δυνάμεις και ότι το αίμα των ανεμβολίαστων θα «πουλιέται χρυσάφι».

propoli

Το προφίλ της στο Facebook βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών αλλά και ανεξάρτητων οργανισμών διασταύρωσης ψευδών ειδήσεων.

Ακολουθούν ενδεικτικά μερικές από τις αναρτήσεις που έκανε:

«Τattoo η 7η δόση του εμβολίου»

«Η 1η και 2η δόση εμβολίου αφορούν τον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η 3η και 4η είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε κάποια συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. Η 5η και 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ. Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Κι αυτό τυχαίο? Δεν νομίζω!!

Συνολικά λοιπόν, 7 δόσεις… χαρακτηριστικά, την 7η δόση την ονομάζουν “tattoo”, το οποίο σημαίνει “χάραγμα”, χωρίς να σημαίνει ότι είναι το καθαυτό χάραγμα… Έτοιμο πλέον και το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια. Το οξείδιο του γραφενίου θα λειτουργεί ως κεραία, ή αγωγός στο σώμα για ηλεκτρικά σήματα που προέρχονται από το τσιπ που θα εμφυτευτεί στο σώμα σας στην 7η δόση. Ο Μπουρλά μίλησε σήμερα για 3 δόσεις κάτ’ έτος, μέχρι το τελικό χάραγμα. Η Σουηδία έχει τεστάρει το τσιπ σε πειραματόζωα, τώρα περνάνε το εμβόλιο στην υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτά θα ενωθούν στο τελικό χάραγμα», ανέφερε σε μια από τις αναρτήσεις της η 51χρονη που κατέληξε.

«Αργός θάνατος οι μάσκες»

«Σταματήστε να φοράτε αυτές τις μάσκες. Βλάπτουν το ανοσοποιητικό σύστημά σας. Όλοι ξέρουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα πρέπει να βγει από τον οργανισμό μας, γιατί είναι βλαπτικό. Σε 2-3 λεπτά τα παιδιά όταν αναπνέουν με μάσκα κρατούν βλαπτική ουσία μέσα τους. Είναι ένας αργός θάνατος», έγραφε πριν από μερικούς μήνες η 51χρονη στον λογαριασμό της.

«Χρυσάφι το αίμα των ανεμβολίαστων»

Σε άλλη πάλι ανάρτηση αναφέρεται στο αίμα των ανεμβολίαστων.

«Ό Ερυθρός Σταυρός λέγει πώς τό αίμα που προέρχεται από “εμβολιασμένους είναι ΑΧΡΗΣΤΟ, δεν μπορεί νά χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε ιατρική χρήση. Σύντομα το Αίμα των Ανεμβολίαστων θα πουλιέται ΧΡΥΣΑΦΙ! Αυτά τα λέει ο Ερυθρός Σταυρός με άλλα λόγια δηλ. Η Ανεξάρτητη Ιατρική Επιστήμη. Φωνάζει ότι το πειραματικό Μπόλι είναι Βιολογικό Όπλο εξόντωσης.. Σκοτώνουν τους Ανθρώπους εν ψυχρώ……και τώρα βάζουν χέρι. Και στα παιδιά μας…όταν όλη η Ευρώπη σταμάτησε τα Μπόλια..

«Το εμβόλιο και η Παλαιά Διαθήκη»

«Τα εμβόλια θα είναι 7 που θα σας κάνουν. Όσοι νομίζατε πως με δύο εμβόλια την βγάλατε καθαρή σας γελάσανε. Οι Σατανάδες θα χρησιμοποιήσουν τον αριθμό των 7 εμβολίων όχι τυχαία…

Ο Φαραώ ονειρεύτηκε 7 παχιές και 7 αδύνατες αγελάδες, καθώς και 7 καρποφόρα και 7 άκαρπα στάχια. Η λυχνία του Μωυσή ήταν επτάφωτη. Ο βασιλιάς Δαβίδ 7 φορές την ημέρα υμνούσε το Θεό και 7 πλεξίδες είχαν τα μαλλιά του Σαμψών, που του έδιναν τη δύναμη. Ο αριθμός 7 χρησιμοποιείται στην Παλαιά Διαθήκη 70 φορές! Στην εκκλησία 7 είναι τα ιερά μυστήρια: Γάμος, Βάπτιση, Χρίσμα, Ευχέλαιο, Μετάληψη, Εξομολόγηση, Ιεροσύνη. 7 είναι τα θαύματα του Χριστού κατά τον Ευαγγελιστή Ιωάννη, 7 οι κύριες αρετές (ταπεινότητα, ευσπλαχνία, αγνότητα, φιλαλληλία, επιείκεια, καλοσύνη, εργατικότητα), 7 τα θανάσιμα αμαρτήματα ((φιλαργυρία, πορνεία, γαστριμαργία, φθόνος, οργή, ακηδία).

Επίσης, 7 είναι οι ευχές που περιέχει το ”Πάτερ ημών”, 3 για το Θεό (αγιασθήτω το όνομά σου, ελθέτω η βασιλεία σου, γεννηθήτω το θέλημά σου) και 4 για τις ανάγκες του ανθρώπου (τον άρτον ημών δος, άφες τα οφειλήματα, μη εισενέγκεις εις πειρασμόν, ρύσαι από του πονηρού)», έγραφε στο Facebook η 51χρονη που κατέληξε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Παρεμβαίνει εισαγγελέας για την 51χρονη (vid)

Κορονοϊός: «Το εμβόλιο δεν είναι καλό» είπε η μητέρα της αρνήτριας 51χρονης που κατέληξε

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading