Το προφίλ του δράστη που μαχαίρωσε την 21χρονη στην Ερμού

Ερωτήματα έχει προκαλέσει στις Αρχές η επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ερμού με θύμα μία 21χρονη κοπέλα, διότι είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα κι εξετάζεται διεξοδικά.

«Είναι μία υπόθεση που όλους μας προβλημάτισε, γιατί δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και θα ελεγχθούν όλα τα χαρακτηριστικά του. Οι ισχυρισμοί του είναι ακατάληπτοι και δεν προκύπτει ότι είχε κάποια σχέση με το θύμα», επεσήμανε στο MEGA ο αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 32χρονο, με καταγωγή από το Ιράκ, που ήρθε στην χώρα μέσω Σερβίας με Γερμανικό διαβατήριο μόλις μια μέρα πριν. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 22χρονη ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

propoli

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.


Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της κοπέλας, παραμένει στην εντατική του Ευαγγελισμού, έπειτα από χειρουργείο που υπεβλήθη, καθώς έφερε βαθιά τραύματα.

Από τα δύο χτυπήματα με το μαχαίρι προκλήθηκε ρήξη διαφράγματος, τραύμα στον πνεύμονα αλλά και σπασμένο πλευρό.

Δείτε επίσης: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τα Τέμπη – Υπάλληλοι γελούν ενώ τα λεωφορεία γεμίζουν με τρομαγμένους επιβάτες

Loading