Βίαιη ρατσιστική επίθεση σε μετανάστη διανομέα στον Άγιο Δημήτριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) η οποία έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από την επίθεση.

Μία επαίσχυντη άγρια επίθεση σε βάρος ενός μετανάστη διανομέα σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο το βράδυ της Δευτέρας (22.04.2024).

propoli

Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα ο διανομέας δέχεται επίθεση με μπουνιές και γροθιές στη μέση του δρόμου κι ενώ βρισκόταν πάνω στο μηχανάκι εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναφορικά με το πως συνέβη η επίθεση, η ΚΕΡΦΑ εξηγεί πως «τον προσπέρασε ένας οδηγός αυτοκινήτου χρώματος λευκού με σβηστά φώτα και με επικίνδυνο ζιγκ ζαγκ κόβοντας του τον δρόμο.

Όταν ο διανομέας του φώναξε “άναψε τα φώτα σου” τότε αυτός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε φωνάζοντας “Ελα Πακιστανέ, εδώ να ανάψω τα φώτα μου; γαμώ το Πακιστάν, γαμώ το μ@@@@ι της μάνας σου”. Τον χτυπούσε με γροθιές εμφανώς εκπαιδευμένου στο μποξ. Η παρέμβαση περαστικών εμπόδισε τα χειρότερα καθώς παρευρισκόμενοι παρατήρησαν ότι είχε επάνω του μαχαίρι».

Το θύμα προχώρησε σε καταγγελία στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας.

Loading