Επίθεση με βιτριόλι: Νέο σενάριο από την 34χρονη (vd)

571
Επίθεση με βιτριόλι: Στο «Θριάσιο» οι αστυνομικοί με οπτικό υλικό
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα, μετά το νέο σημερινό σενάριο που έκανε το θύμα.

Οι αποκαλύψεις για τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι έγιναν στη μεσημεριανή εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ από τον δικηγόρο της 34χρονης, Απόστολο Λύτρα.

Ο κ. Λύτρας θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα τη συζήτηση που είχε σήμερα με την πελάτη του και ενδέχεται να ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς οι καταθέσεις φίλων και γνωστών της κοπέλας δεν ήταν δυνατόν να δώσουν κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες.

Δεν υπήρχε ερωτική αντιζηλία

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η Ιωάννα επέμενε όλες αυτές τις ημέρες ότι δεν υπήρχε κάποια γυναίκα με την οποία να είχε ερωτική αντιζηλία. Σήμερα το πρωί σκέφτκε κάτι που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία και ζήτησε από τη μητέρα της να καλέσει άμεσα τον κ. Λύτρα στο νοσοκομείο.

Η Ιωάννα, είπε, λοιπόν στο δικηγόρο της ότι έκανε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις, που ενδεχομένως κατευθύνουν κάπου τις έρευνες. Η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, προσθέτοντας ότι αυτό που έγινε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Ο δικηγόρος της ζήτησε από την 34χρονη να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Δύο μαυροφορεμένες γυναίκες