Μύθος τα λεφτά που ζήτησε ο Τανιμανίδης (vd)

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Σάκης Τανιμανίδης που για ακόμα μια χρονιά παρουσιάζει το Survivor, ζήτησε το ποσό των 600.000 ευρώ από την παραγωγή.

Το ρεπορτάζ που υπέγραφε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το Πρώτο Θέμα έλεγε συγκεκριμένα: «Όσο για την αμοιβή του Σάκη Τανιμανίδη για το Survivor 2, λέγεται ότι απαίτησε από την παραγωγή περί τα 600,000 ευρώ! Οι υπεύθυνοι του καναλιού που υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το άνωθεν ποσό, τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θα ήθελε να διαμηνύσουν στον Τούρκο παραγωγό την απαίτησή του. «Ναι είμαι σίγουρος», απεφάνθη ο ίδιος και πλέον έμενε η αντίδραση του Acun Ilicali προκειμένου να λυθεί μία και καλή το θέμα. «Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη», ήταν η φράση που, όπως λέγεται στο παρασκήνιο, απηύθυνε τηλεφωνικά ο Acun στον Σάκη. Μια φράση ορθή, κοφτή και απόλυτη που, όπως αποδείχθηκε, έλυσε μία και καλή το ζήτημα».

Ποια είναι η αλήθεια;

Σχετικά με το συγκεκριμένο γεγονός τοποθετήθηκε και ο Σάκης Τανιμανίδης μετά από συνομιλία που είχε με τον αρχισυντάκτη της πρωινής εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Θέμη Μάλλη.

Ο παρουσιαστής ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό. Για τη φετινή του συμμετοχή στην παρουσίαση του ριάλιτι έλαβε μια μικρή αύξηση, η οποία του δόθηκε λόγω της περσινής του επιτυχίας.

Αυτό είναι το βίντεο του ρεπορτάζ: