Καταγγελία κατά Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό! (vd)

Θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη καταγγέλλει ότι έπεσε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου. Ανέφερε, μάλιστα, ότι μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με κακώσεις, αφότου ο ηθοποιός πέταξε πάνω της μία καρέκλα!

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στο «Ε», το περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της παράστασής τους, την Πέμπτη (11/1). Βάσει όσων καταγγέλλει, ο Μάνος Παπαγιάννης της ζήτησε το λόγο, επειδή είχε ξεχάσει να κάνει επί σκηνής μία κίνηση που είχαν κανονίσει από πριν και η οποία «έβγαζε γέλιο». Στη συνέχεια, μάλιστα, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο…

Η σοκαριστική περιγραφή της Παυλίδου:

«Την Πέμπτη το βράδυ, γύρω στις 23:20 που τελείωσε η παράστασή μας, ανέβηκα στο καμαρίνι μου και ο κύριος Παπαγιάννης, που το καμαρίνι του είναι βρίσκεται στον κάτω όροφο, με ρώτησε για ποιον λόγο δεν είπα την ατάκα που συνοδεύεται με μια κίνηση. Γιατί δεν έκανα την κίνηση. Την ξέχασα; Και του απάντησα ‘δεν μου βγήκε, δεν το έκανα’.

Μου λέει ‘το έκανες επίτηδες, επειδή εγώ ξέχασα να σου πω πριν μια ατάκα;’. Λέω ‘είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο;’. Και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο Παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Μου λέει ‘θα σε γαμ…ω πάνω στη σκηνή, έτσι και μου ξανακόψεις αστείο’. Και λέω ‘σε παρακαλώ, μίλα πιο όμορφα’. Μου λέει «αυτό που σου λέω, θα σου γαμ…ω ό,τι έχεις και δεν έχεις’. Λέω ‘δεν μπορώ να μιλάω άλλο μαζί σου’. Επέστρεψα στο καμαρίνι μου και έκλεισα την πόρτα.

Σε δευτερόλεπτα ο κύριος Παπαγιάννης βρέθηκε να κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και να μπαίνει μέσα, με άρπαξε από το λαιμό, με πέταξε κάτω, εγώ έπεσα πάνω στην καρέκλα γιατί είναι μικρό το καμαρίνι. Ευτυχώς δεν χτύπησα στο νεροχύτη παρά μόνο στη σπονδυλική μου στήλη και πετάγομαι στην καρέκλα. Έβριζε κατά τη διάρκεια και έλεγε «εμένα δεν θα μου κλείσει κανένας πόρτες θα σε γαμ…ω παλιοπ…α, δεν θα μου ξανακόψεις αστείο» και μετά ήρθε ο συνάδελφος ο Σωτήρης Καλυβάτσης τον τράβηξε και τον κατέβασε κάτω», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Μάρτυρας ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος θέλησε, ωστόσο, να αποφύγει τις πολλές λεπτομέρειες. «Ήταν βαρείς οι χαρακτηρισμοί, μπήκε και μέσα στο καμαρίνι της… Τώρα, την έσπρωξε… έπεσε, χτύπησε έγινε όλο αυτό. Ήταν όλα καλά, τελείωσε η παράσταση, μετά έπαθε αυτή την έκρηξη ο Μάνος», είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Έξαλλος ο Φερεντίνος

Η είδηση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του πρώην συζύγου της Σοφίας Παυλίδου, Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος ανέβασε στο Instagram μία μαύρη φωτογραφία, συνοδευόμενη από ένα μήνυμα αγανάκτισης και οργής: