Παναγοπούλου: «Δεν απολύω τον Παπαγιάννη»

Η Βάσια Παναγοπούλου μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό από το Μάνο Παπαγιάννη, βρέθηκε σε δύσκολη θέση καθώς είναι ιδιοκτήτρια του θεάτρου «Χυτήριο» που παίζεται η παράσταση που πρωταγωνιστούν οι 2 ηθοποιοί.

Δεν τίθεται θέμα απόλυσης κανενός

Στην εφημερίδα «Έθνος» έκανε δηλώσεις η Παναγοπούλου σχετικά με το ζήτημα της αντιπαράθεσης των ηθοποιών: «Έχω επικοινωνήσει και με τις δύο μεριές. Και έχω ακούσει και τις δύο εκδοχές. Δεν τίθεται θέμα απόλυσης κανενός, για την ώρα, ούτε του Μάνου, όπως μου ζήτησε η Σοφία».

Οι παραστάσεις συνεχίζονται

Όπως άλλωστε αναφερθήκαμε και σε προηγούμενο άρθρο οι παραστάσεις του «Πετάει, Πετάει» συνεχίζονται κανονικά μετά από την εντολή της ίδιας της ιδιοκτήτριας και τη θέση της Παυλίδου πια, αντικαθιστά η Αγγελική Δαλιάνη. Ήδη η Βάσια Παναγοπούλου ευχαρίστησε την σύζυγο του Μάνου Παπαγιάννη για την προθυμία της να στηρίξει την παράσταση.

Η επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου

«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα που μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι συνέβησαν μεταξύ των κ.κ. Παυλίδου και Παπαγιάννη μετά το τέλος της παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ στις 11/1/2018 ανακοινώνουμε επισήμως τα παρακάτω:.

Οποιαδήποτε μη αποδεκτή συμπεριφορά κατά κοινά ήθη, σε σχέση με το συγκεκριμένο συμβάν αλλά και γενικότερα με τους θιάσους που απασχολούνται στο Χυτήριο, για εμάς είναι απαράδεκτη.

Επειδή υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνυτήριες αναφορές και η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης – παρά τις προσπάθειες της παραγωγού και καλλιτεχνικής διευθύντριας Βάσιας Παναγοπούλου για εύρεση συμβιβαστικής λύσης.

Επειδή κυρίαρχο μέλημά μας είναι η αρτιότητα των παραστάσεων μας, ο αλληλοσεβασμός των συντελεστών των παραστάσεων και ο σεβασμός προς τον θεατή:

Αποφασίζουμε εντός 10 ημερών και αφού λάβουμε επίσημη γνώση των μηνυτήριων αναφορών μεταξύ των κ.κ. Σοφίας Παυλίδου και Μάνου Παπαγιάννη – πράγμα που έχουμε ζητήσει από τους συνηγόρους τους – να εξετάσουμε το θέμα της συνέχισης ή μη της παράστασης υπό την παρούσα μορφή της και με τον συγκεκριμένο θίασο.

Με τη σύμφωνη γνώμη των συντελεστών της παράστασης, προτιθέμεθα έως τότε, να συνεχιστούν οι παραστάσεις, σεβόμενοι πρωτίστως το κοινό που μας τιμά με την παρουσία του, αλλά και την δέσμευση συνεργασίας που έχουμε με τους ηθοποιούς της παράστασης».

Βάσια Παναγοπούλου – παραγωγός και καλλιτεχνική διευθύντρια θεάτρου Χυτήριο
Βασίλης Γκουρούσης – συμπαραγωγός παράστασης ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ

Εκ μέρους της Παραγωγής του Θεάτρου ΧΥΤΗΡΙΟ