Προκαλεί ο Παπαγιάννης: «Είμαι το θύμα» (vd)

Μέρες τώρα περιμέναμε με αγωνία την απάντηση του ηθοποιού. Ο Μάνος Παπαγιάννης επιτέλους μιλά για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό, που τον κατηγορεί η Σοφία Παυλίδου.

Τελικά τοποθετήθηκε μέσα από αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην Φαίη Σκορδά, παρουσιάζοντας την δική του πλευρά.

Σκορδά «Αυτό που πιστεύω είναι πώς ότι και να σου κάνει ο άλλος είναι ότι δεν αντιδράς με βία. Είναι ανεπίτρεπτο»!

Και ο ηθοποιός της απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα! Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι ξεκινάμε την κουβέντα με δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία;»!

 «Γιατί υιοθετείς ότι αυτό που λέει πως την χτύπησα;»

Ο Μάνος πρόσθεσε: «Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Εκεί που άλλαζα, μου λέει ο Σωτήρης Καλυβάτσης ‘Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες’.  Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στο πάνω όροφο: ‘Ρε Σοφία γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση;”. Μου είπε: ‘Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα’.

Υπήρξε μια ένταση και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Ήταν εξαιρετικά εριστική. Εγώ ήμουν κάτω, ξυπόλυτος. Ανέβηκα πάνω να ζητήσω τον λόγο. Άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Λάθος μου κι αυτό…»!

Δείτε όλη την συνέντευξη: