INTIME

Ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία στα Χανιά

Συναγερμός έχει σημάνει στα Χανιά, προκειμένου να εντοπιστεί ένας αγνοούμενος άνδρας, 61 ετών, η τύχη του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/2).

propoli

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η σχετική επιχείρηση των αρχών, στην περιοχή Εμπρόσνερος Αποκορώνου. Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, καθώς και κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αποκορώνου, Χαράλαμπο Κουκιανάκη, ο αγνοούμενος κινούταν με το αυτοκίνητό του σε αγροτικό δρόμο κοντά σε χείμαρρο που διέρχεται από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο νωρίτερα είχαν διασωθεί άλλα δύο άτομα που επίσης είχαν παρασυρθεί με το αυτοκίνητό τους στο ίδιο σημείο.

Εντοπίστηκε το όχημά του

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αρχές εντόπισαν, λίγο μετά τις 14:00, το όχημα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου.

Το αγροτικό αυτοκίνητό του βρέθηκε σε σημείο του ποταμού Βατουδιάρη, χωρίς ο ίδιος να βρίσκεται μέσα σε αυτό.

Μεγάλα προβλήματα στα Χανιά

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο νομό Χανίων.

Μάλιστα, για λόγους ασφαλείας σχετικά με τη μετακίνηση μαθητών και εκπαιδευτικών, δεν λειτουργούν τα σχολεία, ενώ κλειστή παραμένει επίσης η Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων, δεν λειτουργούν τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών, το κολυμβητήριο Χανίων καθώς και όλα τα δημοτικά γυμναστήρια.

Παράλληλα, ο δήμος Χανίων με ανακοίνωση του απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να μην προσεγγίζουν τον δημοτικό κήπο λόγω του υψηλού κινδύνου πτώσης δέντρων, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Επίσης, καλούνται οι οδηγοί να μην παρκάρουν στις οδούς περιμετρικά του Δημοτικού Κήπου και οι πεζοί να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους

Loading