Απαισιοδοξούν για τα οικονομικά τους 7 στους 10 Έλληνες

Χωρίς καμία θετική εξέλιξη στα οικονομικά τους η έξοδος από τα μνημόνια για κά δεν βλέπουν 7 στους 10 πολίτες σύμφωνα με έρευνα της Pulse για λογαριασμό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

propoli

Το ίδιο απαισιόδοξο εμφανίζεται το 62% των ερωτηθέντων για το αν θα υπάρξει βελτίωση της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους μήνες με μόλις το 29% να δηλώνει αισιόδοξο.

Σχεδόν ισάριθμοι (57%) απαντά ότι είναι απαισιόδοξο για την προσωπική του οικονομική κατάσταση με το 34% να έχει διαφορετική αίσθηση.

Την ίδια ώρα το 47% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι είναι αναγκαίες οι πρόωρες εθνικές εκλογές για τη βελτίωση της οικονομίας με το 41% να εκφράζει διαφορετική άποψη.

Επικριτικοί εμφανίζονται οι ερωτηθέντες και για την στάση της κυβέρνησης απέναντι στις επενδύσεις με το 66% να αξιολογεί αρνητικά την ελληνική κυβέρνηση όσον αφορά την προσέλκυση επενδύσεων.

Αρνητική είναι η αξιολόγηση που δίνει το 61% και τη στάση της κυβέρνησης όσον αφορά τη στήριξη ευάλωτων οικονομικά τάξεων, άνεργων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα του ΕΒΕΑ εδώ

Loading