INTIME

Απόψε ο μεγάλος τελικός Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. 

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση για το σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι δύο Δικέφαλοι αναμετρώνται σήμερα το βράδυ (20:30) στο άδειο ΟΑΚΑ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και με τους ασπρόμαυρους να έχουν «χτίσει» μία μικρή παράδοση έχοντας κατακτήσεις τα δύο προηγούμενα χρόνια τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες καθώς ο Γιώργος Βασιλειάδης επικαλούμενος θέματα ασφάλειας αποφάσισε ο αγώνας να διεξαχθεί παρουσία λίγων τυχερών.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι συνολικά εκδόθηκαν 840 ονομαστικές προσκλήσεις που μοιράστηκαν στην ΕΠΟ και τις ομάδες, ενώ παρά την απουσία φιλάθλων τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, με περισσότερους από 3.000 αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός.

Πρεμιέρα για το VAR

Για πρώτη φορά στα χρονικά και φυσικά για τη φετινή σεζόν θα υπάρξει χρήση του VAR (Video Assistant Referee) το οποίο ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να αδικηθεί μία ομάδα.

Επιπλέον τον σημερινό τελικό θα διευθύνει και πάλι ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα Γερμανός Φέλιξ Ζβάιερ ο οποίος είναι διεθνής διαιτητής, όπως και οι συμπατριώτες του Τόρστεν Σκίφνερ, Μάρκο Ακχμούλερ που θα είναι οι βοηθοί του.

Οσον αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτός που αντιμετωπίζει τα σημαντικότερα προβλήματα, μιας και δεν μπορεί να υπολογίζει λόγω τραυματισμών στον αρχηγό της ομάδας, Βιεϊρίνια καθώς και στους Μαουρίτσιο, Βέρνμπλουμ.

 

Loading