Βιβλική καταστροφή στην Κρήτη – Πνίγηκε η Σητεία

Βιβλική καταστροφή στην Κρήτη – Πνίγηκε η Σητεία εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων – Εικόνες από Drone που συγκλονίζουν. 

propoli

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει το μέγεθος της καταστροφής που έζησε η Σητεία εξαιτίας των συνεχόμενων βροχοπτώσεων. Όλη η περιοχή έχει μετατραπεί σε μία τεράστια… λίμνη ενώ οι φορείς έχουν ξεκινήσει τις καταγραφές των ζημιών.

Αρκετά σημεία του επαρχιακού δικτύου παραμένουν κλειστά εξαιτίας των καθιζήσεων αλλά και των κατολισθήσεων ενώ η πυροσβεστική προχωρά σε δεκάδες αντλήσεις υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Ζημιές και στις καλλιέργειες

Πολλές αγροτικές καλλιέργειες έχουν υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές με τους παραγωγούς να περιμένουν να περάσει η… μπόρα για να δουν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ οι αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να μην μετακινούνται αν δεν υπάρχει ανάγκη.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας έντεκα συνολικά άνθρωποι κινδύνευσαν εξαιτίας της πλημμύρας με την πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να στήνουν μεγάλη επιχείρηση για την διάσωσή τους, η οποία ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σητεία – Εικόνες Καταστροφής (06-04-2019)Μπράβο στην Αστυνομία,την ΕΔΕΑΚ,τον Ερυθρό Σταυρό,την Πυροσβεστική,τη ΔΕΗ,τους αρμόδιους του Δήμου και σε κάθε πολίτη που βοήθησε στη σημερινή κατάσταση.Mitato Films.

Gepostet von Dimitris Pathiakis MitatoFilms am Samstag, 6. April 2019

 

Loading