Ιβάν Σαββίδης: Παραμένει ισχυρός στον ΟΛΘ

Τις τελευταίες ημέρες ένα κρεσέντο δημοσιευμάτων θέλει τον επιχειρηματία, Ιβάν Σαββίδη να είναι λίγο – πολύ με το ένα πόδι εκτός του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. 

Όμως από η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν καλά πληροφορημένες πηγές της αγοράς τις οποίες επιβεβαιώνουν άνθρωποι που βρίσκονται στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει και δεν έχει λόγο να το κάνει, την εμβληματικότερη του επένδυση στην χώρα. Μάλιστα την ώρα που ξεκινά το αναπτυξιακό πλάνο των επενδύσεων που θα φτάσουν τα 180 εκ. ευρώ.

propoli

Έτσι τα συγκεκριμένα σενάρια χαρακτηρίζονται «επιστημονικής φαντασίας» καθώς δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Σαββίδη από την κοινοπραξία που διαχειρίζεται πλέον τον ΟΛΘ.

Ο λόγος για την διακίνηση τέτοιων σεναρίων δεν έχει να κάνει με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού άλλα με την πρόθεση συγκεκριμένων επιχειρηματικών κύκλων που είναι σε ρήξη με τον Σαββίδη να «χτυπήσουν» τον επιχειρηματία την συγκεκριμένη περίοδο και να προκαλέσουν εντυπώσεις γύρω από την επιχειρηματική του δράση και παρουσία η οποία είναι πολύ έντονη ειδικά στην Θεσσαλονίκη.

Loading