Επίθεση Μαγγίρας στην Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι εγωκεντρική – Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της»

Επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιο εξαπέλυσε από τον αέρα του ΟΡΕΝ η Μπέττυ Μαγγίρα, στην εκπομπή Agter Dark του Γεωργαντά.

Συγκεκριμένα η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε πως «κάθε μέρα φτιάχνουμε χιουμοριστικά τρέιλερ. Κάνω αυτή την κυρία, την πλούσια και φαντάζομαι πως αν κάποιος έπρεπε να παρεξηγηθεί θα ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη από την οποία πήρα το «πελούσια». Και που να το ξέρω εγώ ότι θα πάει η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι;».

propoli

«Κατ’ αρχάς τα τρέιλερ γυρίζονται αμέσως μετά την εκπομπή. Την Πέμπτη μπαίναμε σε ένα τζετ να τους πάω, υποτίθεται, τριήμερο. Παίζει αυτό την Παρασκευή. Την Παρασκευή έπρεπε να γυρίσουμε ένα τρέιλερ για το Σαββατοκύριακο και την εκπομπή της Δευτέρας.

Αυτά γυρίζονται σε green boc. Τι είναι το green box; Είναι ένα κουτί που μπορείς να βάλεις ότι θέλεις από πίσω. Να βάλεις έναν ουρανοξύστη, ένα να κάνεις ότι πετάς, να κάνεις ότι χτυπιέσαι, οτιδήποτε. Η Αθηνά είπε να «πάμε» στη Νέα Υόρκη αλλά εγώ είπα να βάλουμε το Παρίσι, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη και το λατρεύω.

Κάνω, λοιπόν, την ίδια κυρία που κάνω κάθε μέρα στα τρέιλερ και βγήκε ότι εγώ ξαφνικά πρέπει να απολογηθώ γιατί πήγα στο Παρίσι. Πραγματικά δεν ξέρω…

Εννοείται ότι ήταν σύμπτωση και θεωρώ ότι αν είχε πρόβλημα με αυτό, έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο η Κατερίνα και να μου το πει. Αν θεωρούσε ότι την προσέβαλα ή το έκανα για αυτήν».

«Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κώλυμα» συμπλήρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα και κατέληξε λέγοντας: «Και με το κουίζ έγινε το ίδιο! Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι».

Δείτε επίσης: Το ελληνικό ίντερνετ είναι πολύ… όμορφο τελικά (pic)

Loading