Πουλάκης: «Σοκαρίστηκα με τον Λιγνάδη, μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων»

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ο Όμηρος Πουλάκης, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπήρξε μαθητής του φυλακισμένου σήμερα Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως τόνισε ο Πουλάκης είχε παρατηρήσει κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν και ήρθαν μέχρι και σε ρήξη με τον Λιγνάδη.

propoli

«Ήταν ένας άνθρωπος που ήταν καθηγητής μου. Σημαντικός καθηγητής μου, δεν βαριόμουν στη τάξη. Χαιρόμουν το θέατρο στην τάξη του, όπως όλοι. Ήταν ένας άνθρωπος που σε αυτό το είδος που είμαι εγώ ήταν πολύ καλός καθηγητής. Συνεργάστηκα μαζί του, κάποια στιγμή είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν και απομακρύνθηκα.

Ήρθα σε μία ρήξη μαζί του θεατρική και προσωπική. Αυτό που συνέβη με εμένα δεν έχει καμία σχέση με τη διάσταση όσων ακούγονται. Αυτά, πάντως, που βγήκαν στο φως -οφείλω να το πω γιατί δεν είναι καλό να μην το λέμε- είναι αδιανόητα.

Είναι αυτονόητο, αλλά πολλές φορές το να μη λες το αυτονόητο, δε γίνεται πάντα με αθώους σκοπούς. Όλα αυτά που λέγονται και περιγράφονται είναι φρικιαστικά και αδιανόητα. Έπαθα σοκ, αυτή είναι η αλήθεια. Μιλάμε για συστηματικούς βιασμούς ανηλίκων»  σημείωσε.

Δείτε επίσης: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους διασωληνωμένους ασθενείς: «Έφευγες και άκουγες τα τελευταία του λόγια, που ήταν “πάρε με από δω”»

Loading