Η ΑΕΚ παρουσίασε τη χορηγική συμφωνία της με τον ΟΠΑΠ

31

Για ακόμα μία χρονιά η ΟΠΑΠ ΑΕ βρίσκεται στο πλευρό της ΑΕΚ, ως μέγας χορηγός της ΠΑΕ. Η συνεργασία αυτή που κρατάει εδώ και πέντε χρόνια παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του οργανισμού, στο κέντρο της Αθήνας.
«Η ΑΕΚ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και ιστορικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Η ομάδα αυτή είναι το τέλειο ταίρι για τον οργανισμό μας. Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη σεζόν 2019/2020» δήλωσε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕΚ, Ντέμιαν Κόουπ, ο οποίος πρόσθεσε πως ο ΟΠΑΠ αναμένει με ενθουσιασμό την ολοκλήρωση του νέου, υπερσύγχρονου (όπως είπε χαρακτηριστικά) γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο διευθύνων σύμβουλος και α΄ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε «Είναι μια ξεχωριστή σχέση αυτή που έχει η ΑΕΚ με τον ΟΠΑΠ. Αποτελεί το σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη μας και το σημαντικότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Θέτουμε υψηλούς στόχους, τόσο όσον αφορά τις αθλητικές επιδόσεις, όσο και την κοινωνική προσφορά. Ο ΟΠΑΠ είναι κάτι ευρύτερο από μι απλή εταιρία. Είναι γνωστή η προσφορά του στον άνθρωπο, τον αθλητισμό, την κοινωνία»…

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.