Η κρίση στον Έβρο μέσα από βίντεο του ΓΕΕΘΑ (vid)

354
Η κρίση στον Έβρο μέσα από βίντεο του ΓΕΕΘΑ (vid)
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ
Ένα εντυπωσιακό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα του ΓΕΕΘΑ, με πλάνα από τις οξύτατες καταστάσεις που έλαβαν χώρα στον Έβρο.

Στο βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών και 55 δευτερολέπτων, παρακολουθούμε εικόνες και πλάνα από τις 28 Φεβρουαρίου, οπότε και καταγράφηκαν τα πρώτα σοβαρά επεισόδια στις Καστανιές.

Θυμίζουμε ότι τα επεισόδια ήταν ξεκάθαρα ενορχηστρωμένα από την Άγκυρα, με την ταχεία και αποτελεσματική αντίδραση των Ενόπλων Δυνάμεων να αποτρέπει τη μαζική παράνομη είσοδο πλήθους προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, παρακολουθούμε εντυπωσιακό οπτικό υλικό από την κινητοποίηση του στρατού, του ναυτικού και της αεροπορίας στον έναν περίπου μήνα που διήρκεσε η ένταση στον Έβρο και στο Αιγαίο.

Το μήνυμα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο παρουσιάζεται απόσπασμα από το μήνυμα του αρχηγού ΓΓΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, προς τις Ε.Δ. για την επέτειο της 25η Μαρτίου, στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ατσαλώστε την ψυχή σας και την καρδιά σας. Κλείστε μέσα σας την Ελλάδα και να είστε σίγουροι ότι κανείς δεν μπορεί να μας αγγίξει χωρίς βαρύτατο κόστος».

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο:

Δείτε επίσης: Κλειστές για τους πιστούς οι εκκλησίες τη Μ. Εβδομάδα