Η Παπακώστα αφιερώνει… Ελύτη στον Καμίνη

182
Η Παπακώστα αφιερώνει Ελύτη στον Καμίνη
INTIME
Με… Ελύτη επέλεξε να απαντήσει στον Γιώργο Καμίνη η Κατερίνα Παπακώστα, μετά τις αιχμές του πρώην δημάρχου Αθηναίων για την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής χαιρέτησε την επιχείρηση απομάκρυνσης του κοντέινερ των αντιεξουσιαστών από τα Εξάρχεια, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την «έλλειψη βούλησης» της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ως άμεσα θιγμένη, η τέως υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον κ. Καμίνη.

Η απάντηση Παπακώστα σε Καμίνη

«Το “κενό”υπάρχει όσο δεν πέφτεις μέσα του, λέει ο Ελύτης. Αφορμή η αναφορά Καμίνη και τα περί “αδυναμίας συνεργασίας” που ξεστόμισε με την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Για το κενό που υπήρχε στις μέρες του στο δήμο της Αθήνας καμία αναφορά», έγραψε στα social media η επικεφαλής της Νέας Ελληνικής Ορμής και πρόσθεσε:

«Η έγνοια του τέως δημάρχου ήταν μία. Η μεταπήδησή του στην κεντρική πολιτική σκηνή αφήνοντας βεβαίως το δήμο στον αυτόματο. Εκτός από κενό διοίκησης υπήρχε και σκοτάδι …διότι ο Καμίνης αντί να ασχοληθεί με το φωτισμό της πρωτεύουσας και μάλιστα σε σημαντικά σημεία της Αθήνας όπως το Υπουργείο Πολιτισμού και το Αρχαιολογικό Μουσείο ασχολείτο με επιμονή και επιμέλεια αποκλειστικά με το φωτισμό της καριέρας του. Αν ξαναβρεθεί σε αδυναμία να απαντήσει για τα μη πεπραγμένα του, ας συμβουλευτεί τον Ελύτη».